Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon s2? Będzie?

MamINieDam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedys widziałem jakies informacje o s2 Dreikona to prawda? czy ktos sobie jaja robil? grałem kiedyś na Dreikonie i chętnie bym zagrał raz jeszcze może mi ktoś z was powiedzieć czy faktycznie s2 ma powstać? są jakieś oficjalne informacje od Administracji?  :ninja:

Opublikowano

Tak, to prawda, powstanie całkiem nowy serwer. Typ najprawdopodobniej Medium, max lv około 140.

Więcej na forum pisze, są już pierwsze ss z serwera ;)

Opublikowano

Kasa się nie zgadza z s1 więc tworzą kolejny serwer, to calkiem zrozumiale.

Plany o s1 były już w 2014 roku. Gdy grało 2.5k ludzi. Wtedy nam się hajs nie zgadzał?

Coś takiego mógłbym powiedzieć o innych HA którzy stawiają hurtowo, jeden po drugim podobne, wręcz identyczne serwery.

Główna przyczyna to brak perspektyw s1.

O ile tam nie zrobimy efektownej reklamy, nie dodamy fabuły to na s2 możemy wdrożyć wiele pomysłów i oczekiwań graczy. ;)

Opublikowano

Plany o s1 były już w 2014 roku. Gdy grało 2.5k ludzi. Wtedy nam się hajs nie zgadzał?

Coś takiego mógłbym powiedzieć o innych HA którzy stawiają hurtowo, jeden po drugim podobne, wręcz identyczne serwery.

Główna przyczyna to brak perspektyw s1.

O ile tam nie zrobimy efektownej reklamy, nie dodamy fabuły to na s2 możemy wdrożyć wiele pomysłów i oczekiwań graczy. ;)

Brak perspektyw to dopiero będzie po wyjsciu s2.

Srij9JT.png

Opublikowano

Brak perspektyw to dopiero będzie po wyjsciu s2.

No cóż, fabuły nie dodasz, kolejna aktualizacja to już bardzo wysoka poprzeczka dla nowych graczy.

YT nie nagrają drugi raz tego samego. A taka reklama agresywna nawet by się nie zwróciła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...