Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derealizacja i depersonalizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma lub miał to ktoś? wiecie jak z tego gówna wyjść? cierpie na to już pare lat ale od kąt się dowiedziałem co to jest to polepszyło mi się trochę 

Opublikowano

Ma lub miał to ktoś? wiecie jak z tego gówna wyjść? cierpie na to już pare lat ale od kąt się dowiedziałem co to jest to polepszyło mi się trochę

Mógłbyś opisać czym się do objawia (w miarę szczegółowo)?

Skoro masz to od kilku lat, to raczej dawno temu powinieneś był się skontaktować z lekarzem xD

Opublikowano

Mógłbyś opisać czym się do objawia (w miarę szczegółowo)?

Skoro masz to od kilku lat, to raczej dawno temu powinieneś był się skontaktować z lekarzem xD

dawno temu myślałem że jestem pierdolnięty i że lekarz mi nie pomoże a teraz wiem że to nie tylko ja mam a tysiące ludzi ma lub miało dlatego też pytam się was..

Zresztą nienawidzę psychiatrów bo traktują mnie jak ułomnego, wole sam przez to przejść niż się wyżalać obcemu 

Opublikowano

Też mysle, że psychiatra to zły wybór. Da Ci jakieś leki, ale to nie jest rozwiązanie problemu, kiedy uzależniamy stan poprawnego działania naszej psychiki od czasu działania jakichś gowien

Opublikowano

Też mysle, że psychiatra to zły wybór. Da Ci jakieś leki, ale to nie jest rozwiązanie problemu, kiedy uzależniamy stan poprawnego działania naszej psychiki od czasu działania jakichś gowien

Forumowy psycholog się znalazl.

@Temat: Idź do psychiatry, nie szukaj porad w sprawie zdrowia psychicznego na forum o grach.

Opublikowano

zaczne wychodzić z domu i bedzie lepiej :D

psychiatra jest dla słabeuszy, wole sam przez wszystko przechodzić niż być u jakiegoś dekla co gówno o mnie wie, i da mi jakieś psychotropki abym dał mu hajs i dał mu spokój ..

pytałem w temacie czy ktoś to ma lub miał

Opublikowano

Da się to wyleczyć bardzo łatwo, jednak metody leczenia zależą od pacjenta. Najlepiej udać się do psychiatry lub psychologa i bardzo się w to zaangażować aby szybko zobaczyć poprawę. Pamiętaj też o tym, że samo pójście do jednego z tych dwóch lekarzy (zwał jak zwał) to nie wszystko, bo powinieneś od niego dostać zadania i z nimi się uporać, sam tak prawdę mówiąc będziesz z tym wszystkim walczyć i to od Ciebie najwięcej zależy. Metody leczenia, tak jak wspomniałam wcześniej, zależą od indywidualnych przypadków.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ostatnio sobie tak myślałem że to przez to że odilozowałem się od świata, cały czas w chacie i narastała fobia społeczna,dd i to może dlatego... 7 lat w plecy..

dobra temat można zamknąć

Opublikowano

Co masz na myśli?

Jesteś głupcem, że odradzasz mu psychiatrę, dd może być objawem poważnej choroby psychicznej ,która wymaga zdecydowanego leczenia farmakologicznego. A tu "forumowi psychiatrzy" tacy jak ty zalecają mu pozytywne myślenie i inne gówna.

Opublikowano

aha czyli uważacie że jestem dziwką i że się puszczam?  to że nie mam uczuć to nie znaczy że możecie tak o mnie mówić

Opublikowano

aha czyli uważacie że jestem dziwką i że się puszczam?  to że nie mam uczuć to nie znaczy że możecie tak o mnie mówić

Nie myślę ,że jesteś trollem albo masz początkowe objawy schizofreni :]

Opublikowano

Jesteś głupcem, że odradzasz mu psychiatrę, dd może być objawem poważnej choroby psychicznej ,która wymaga zdecydowanego leczenia farmakologicznego. A tu "forumowi psychiatrzy" tacy jak ty zalecają mu pozytywne myślenie i inne gówna.

nie nazywaj mnie glupcem to po pierwsze, a po drugie ja mu nic nie odradzam tylko mowie jak to wyglada z mojej perspektywy, dziele sie opinią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...