Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metinem po aktualizacji

lomedur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Możliwe że pomyliłem tematy, ale kompletnie nie wiedziałem gdzie to napisac.

W czym twki mój problem? Otóż to, jeszcze wczoraj o 22 sobie pykałem w metka, dziś wyszła prawdopodobnie jakaś aktualizacja hackshielda i nie mogę go odpalić ( nie używam haxów) próbowałem reinstalla, włączania przez administratora, wyłączania zapory, zgodności, instalowania clienta z 2010r i dalej to samo.

Jak odpalam metka i się przez 2 sec patchuje daję 'Rozpocznij grę' - włącza się metek i ta 'animacja'od gameforge, gdy już się kończy i mają pokazać się serwery gra "nie odpowiada" i związku z tym wyskakuje mi komunkat o tym i muszę zamknąć grę.

Dodam że na drugim laptopie śmiga bez problemu

Pomocy

Opublikowano

to zaktualizuj przez moda sciagnij moda od kamera niech ci się przez to pobierze.a potem tylko sie na chwile zaloguj za jakies konto,jak zadziałą to potem czysty klient odpalasz

/niereg. sygna

Opublikowano

To nic nie zmienia, ten mod nic mi nie da , bo przez niego gry się nie włącza, trzeba dopiero włączyć grę i dopiero mod działa, a ja włączyć gry nie mogę..

PS. dziś jakimś cudem odpaliłem raz ale się juz wyłączył ;/

Opublikowano

ale problem jest taki, że to nic z Clientem ani metinem a moim kompem, bo przedwczoraj o 22 działał, aktualizacja wyszła nie działa, chciałem sprawdzic czy to wina Clienta i wrzuciłem na pena metka i na drugim lapku działa a jest on 8 lat starszy od tego..

Opublikowano

Te uje zanim odpiszą... jeden GM Balam spoko gość do mnie na PW napisał i sobie gadaliśmy :D i mi powiedział że ten nowy hs dużo namieszał, i że innym też nie działa

Opublikowano

Usuń wszystko z klienta, zostaw tylko metin2launch.exe oraz cały folder pack, przy czym wejdź do niego i usuń pliki root.epk/root.eix oraz locale_pl.epk/locale_pl.eix.

Oraz oczywiście uruchom przez aplikację exe.

~Poprawka, dwa razy root napisałem. ;)

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...