Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

After Effects Bład z pluginami i crashe

Kubaa13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z góry przepraszam że to zły dział ale nie wiedziałem gdzie to umieścić a tutaj mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś kto pomoże ;)

Oto mój problem, dosyć nietypowy dotyczący After effects CC 2014:

Witam.
Mam problem z After effects CC 2014 pluginami ktore po zainstalowaniu nie działają i crashuja after effectsa- gdy probuje otworzyc skrót ikona skrótu sie crashuje i wyskakuje błąd ze nie umie znaleźć pliku na podanej ścieżce(sprawdziłem ten plik tam jest).
Odinstalowałem CC no i zainstalowałem ponownie. To samo zrobiłem z pluginem i znow sie zcraszowało i plugin nie działa....
Wiem ze da sie te pluginy zainstalować a ja musze robić coś źle (innego wyjścia nie ma skoro tyle osób nie ma takiego problemu jak ja :/ )Pluginy których potrzebuje:(potrzebowałbym ich do intra bo zaczynam nagrywać i od razu wolałbym mieć dobre intro itp żeby nie byc spalonym na starcie :P)
Magic Bullet Looks
Trapcode Particular
Trapcode Shine
Trapcode Form
Sapphire
Znawców albo ludzi którzy dobrze znają after effects prosze o pomoc :)
Mam 64 bitowy system jakby co.
Jest jeszcze jedna sprawa to tej tutaj.
Gdy mam zwykłego effectsa(bez instalacji zanych pluginów) mam go w Program Files a jak widziałem instalka Trapcode coś instalowała do Pliki Programów(x86) ale gdy spróbowalem tam przenieść Aftera i zainstalować plugina(nawet 1 ) stało sie to co w 1 linijce tekstu.
Pozdrawiam i prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Jak pluginy nie działają, to ich zwyaczjnie nie instaluj, chyba, że nie aa na tą wersję co trzeba.

Tak tylko ze ja ich potrzebuje do intra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...