Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim świecie zacząć?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcę zacząć znowu grać w margo. Nie wiem na jakim grać świecie. Chcę żeby było na tym świecie było mało osób z 20lvl. Mam zamiar wbić 20lvl stanąć na kotołaku dropnąć hero łuk i resztę eq. A i jeszcze jedno pytanie. Zacząć grę tropem czy palem?

Opublikowano

Jak masz zamiar na tym 20 lvlu postać, to świat jest obojętny, niby na Katasze masz więcej aukcji, to możesz tam zacząć. Tropek vs Palek? Na tym 20 lvlu, trop ma całkiem śmieszne herko z kota, za to palek ma Hełm, zbroję broń i tarczę z apostaty, dodatkowo tarcza z mrówek.. mam tropka 21 lvl, właśnie z tym herkiem ulepszonym+ unikaty z kota, kolega ma pala, jak zbijam mu 60% to to jest cud, błoga mamy takie same. ;) Bierz Palka. ;V

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Xeeideex

Trochę za późno odpowiadam, ale eq dobre ;v, na takim małym poziomie, to gdy nie ma maga z eq z dominy (300 leczenia z błogiem) to palek działa najlepiej, więc możesz pozbierać 1,9k ph na 2 itemki za ph na 30 i 31, wtedy to możesz nazbierać  takim zabijaką sobie na broń za ph na 60, i potem pomęczyć jakiegoś Szczęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...