Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora ! Zapraszam ;p

DeVcio1964

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam coś nowego system petów nie widziałem tego jeszcze no unikat! 

Nie piszę że to jest jakiś unikat czy coś takiego , po prostu są takie systemy na serwerze i tyle ... bezsensowna wypowiedz aczkolwiek każdy ma prawo się wypowiedzieć :)

Opublikowano

Polecam coś nowego system petów nie widziałem tego jeszcze no unikat! 

Autor tematu opisał tylko niektóre elementy z tego co widzę, nie chce wszystkiego ujawniać przed startem najwidoczniej. Także nie widzę sensu Twojego posta.

Oraz baardzo dużo ciekawych rzeczy które podam na GG lub przy rozmowie

Opublikowano

Autor tematu opisał tylko niektóre elementy z tego co widzę, nie chce wszystkiego ujawniać przed startem najwidoczniej. Także nie widzę sensu Twojego posta.

Masz rację , po prostu to co będzie ważne opiszę sponsorowi na GG lub przy rozmowie, nie ma sensu opisywać tutaj całego serwera.

Opublikowano

Nie polecam uważam że jego słowo jest gówno warte.

Uważasz tak chociaż mnie nie znasz ? powodzenia... Dostałeś Querego na ts po czym zniszczyłeś kanały ps ... Ts padł i z tego powodu nie dostałeś strefy.

Opublikowano

Uważasz tak chociaż mnie nie znasz ? powodzenia... Dostałeś Querego na ts po czym zniszczyłeś kanały ps ... Ts padł i z tego powodu nie dostałeś strefy.

Człowieku o czym ty mówisz.

Dostałem querego tylko aby siedzieć na ts ponieważ mówiłeś o reaktywacji i skasowaniu obecnego wtedy ts.

Ts odpaliłeś i 0 kontaktu no jprd

Nie Polecam jeszcze raz nie dość że oszukuje to jeszcze klamie 

1912513.jpeg

Opublikowano

Człowieku o czym ty mówisz.

Dostałem querego tylko aby siedzieć na ts ponieważ mówiłeś o reaktywacji i skasowaniu obecnego wtedy ts.

Ts odpaliłeś i 0 kontaktu no jprd

Nie Polecam jeszcze raz nie dość że oszukuje to jeszcze klamie 

Co ty gadasz chłopcze ?! Dałem ci Querego po czym strefe administracji usunąłeś i śmiałeś się z kolegą ktory twierdzi że nic nie potrafisz i lepiej ci takiej rangi nie dawać! I to było jak już odświeżyłem TS także prosze cie nie kłam bo mam świadków. PS . Jeżeli masz jakieś pretensje to pisz gdzieś indziej a nie tutaj ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...