Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na pokazywanie statystyk graczy

__Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was prośbę. Czy może mi ktoś podesłać link z modem, który pokazuje podczas ładowania bitwy i w samej bitwie statystyki graczy? Czy czerwony czy filetowy itp. Pobierałem moda od DjVirus'a, ale jak to włączyłem to nie zadziałało... niestety. Byłbym bardzo wdzięczny.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Witam. Mam do Was prośbę. Czy może mi ktoś podesłać link z modem, który pokazuje podczas ładowania bitwy i w samej bitwie statystyki graczy? Czy czerwony czy filetowy itp. Pobierałem moda od DjVirus'a, ale jak to włączyłem to nie zadziałało... niestety. Byłbym bardzo wdzięczny.

Ten mod pewnie jest dobry, ale choć byś pobrał 100000000 modów xvm żaden Ci nie zadziała wejdź na stronę xvma http://www.modxvm.com/en/i zarejestruj się przez Wg, później kliknij w prawym górnym rogu "Active statistic" i dostaniesz +10 do widzenia noobów :P

Niespodzianka

<

Opublikowano

8050114381893281407531.png

O to chodzi? (Sorry, że duże, ale zapomniałęm zminiejszyć i nie chciało mi się potem.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...