Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której wstajesz w wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W rok szkolny, w niektóre dni musiałem wstawać o 5:00, teraz wstaje zwykle o 12.

Opublikowano

Ja to pierd0le  śpie godzine max 2h.

Szkoda wolnego czasu na spanie.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

O 6, 7. Różnie. Sen jest dla słabych

Czyli każdy jest słaby. Brawo, nie śmieszne, nie mądre, ch*j wie po co to napisałeś.

-------------

O 11:00.

Opublikowano

min do 11, a chciałbym wcześniej ale nie moge :v

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

U mnie znów się nie zmienia lecz organizm nie raz wariuje ponieważ raz nie pójde wogóle spać raz pójdę spać 22 wstane 7 rano raz pójde spać o 4 wstane o 11 zależy to wszystko od wielu czynników i mojego zajęcia :D Pierwszy raz zdażyło się właśnie w te wakacje że nie spałem 4 dni z rzędu (leciałem na energetykach) bóle głowy i takie tam oczywiście były ale później to poszedłem spać o 14 wstałem następnego dnia o 18 te 4h do 22 zrobiłem co trzeba i spać później wstałem o 7 rano wkońcu wyspany :D

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

powiem, ze roznie to bywa. Przedwczoraj poszedlem spać o 24 i wstalem o 4:30, a potem od 11 do bodajże 16 spalem. Czasami mam tak, ze w ogole nie zasne, a przynajmniej takie jest zalozenie, ale nie wytrzymuje najczesciej i o 13 ide spac, budze sie o 20 wtedy. Tak średnio w te wakacje idę spać mysle, ze o 7, a srednio wstaje o 14-15. 

Teraz ogolnie sie przestawilem na spanie 2 razy podczas doby. Nie wiem co ze mną i jak sie przestawie jak będzie szkoła. Dzisiaj przykladowo spalem z 13 godzin, spalem chyba z 3 razy. 

Nie mam pomyslu jak sie przestawie.. Raz probowalem nie zasnąc, udao mi sie, ale c**j, nastepnego dnia niby poszedlem spac o tej 23 ale wstalem o 13, bo moj organizm nadrabial braki snu z poprzedniego dnia.. a z domu nie wychodze, wiec nie mam jak sie zmeczyc, zeby wymusic szybsze spanie.  Chyba, ze w domu bym sie jakos zmeczyl, jakies pompki, czy cos. Nie wiem, sprobuje. Jak ktoś wie jak mogę sobie unormować cykl wstawania i spania, w sensie, ze o normalnych godzinach to zapraszam na prywatną wiadomość.

Opublikowano

różnie to bywa.

Średnio kładę się spać o 24 i tak jest zawsze, chyba że jestem bardzo zmęczony.

A wstaję średnio o 9-10. Czasem wstaję też o 6 - 8. Czasami powyżej 10. Raz wstałem o 12 :)

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...