Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry

bouhgfhhs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Trochę nie jestem obecnie w temacie gier mmorpg mógłby mi ktoś przybliżyć gry mmorpg w które obecnie grają ludzie chodzi mi o gry f2p chodzi mi o tytuły w których faktycznie są ludzie a nie puste miasta expowiska itd

Opublikowano

Inspirit Online, Gw2, Ff 14, Skyforge, praktycznie wszystko w early acces i becie.

Heh on się pytał o gry w które ludzi grają i są f2p a ty mu podałeś 2 b2p i 2 crapy  xD

Jeśli chodzi o gry to nwm może Rift i Tera ?

gQSkfLC.png

Opublikowano

Heh on się pytał o gry w które ludzi grają i są f2p a ty mu podałeś 2 b2p i 2 crapy xD

Jeśli chodzi o gry to nwm może Rift i Tera ?

To nie są crapy, no może Skyforge, ale w niego i tak gra dużo ludzi bo niektórym podszedł, jeden z tych b2p ma dwa razy więcej graczy niż Tera i Rify razem wzięci, podałem, bo mimo wszystko te gry warte kilkadziesiąt złotych mają dużo większy playerbase od f2p. A ff to p2p.
Opublikowano

No o inspirit online nie wiele można powiedzieć bo niedawno ruszyła OBT osobiście uważam że sukcesu to ta gra nie odniesie jedyne na co można obecnie liczyć że przyjdzie i ponownie przywróci gry f2p do życia na rynku to Black Desert i B&S 

gQSkfLC.png

Opublikowano

Polecam aiona,tera także rift a te insipirt online to skyforge to bardzo słabe gry w tej chwili,nie opłaca się grać(grałem i to moja opinia)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...