Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za kampienie?

SabaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

Przed chwila rozegrałem bitwę w której zostałem zwyzywany za kampienie, wygladało to mniej więcej tak:

ON: camper nigger kurva anyadat!

JA: talking to me?

ON: Reported

JA:  FOR WHAT?

ON: beeing a camper nigger... I wrote...

Mam też screeny z gry zapisane ale nie wiem jak wrzycic więc napisałem, i teraz mam pytanie. Czy mam się przejmowac ta sytuacją, czy na moje konto będa nadane kary lub ograniczenia, ja dałem mu skarrgę za wyzwiska i prowokacje, Co mam zrobić, dodam, że nigdy nie miałem koloru niebieskiego, nigdy nie zostałem zreportowany, a gracz reportujący ma rozegrane 11 000 bitew, JEGO nick amarton_2010 prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

Za 1 reporta nawet tego nie sprawdzą. Nie ma czegoś takiego jak ban za campienie. 

Opublikowano

Ale ja nawet nie wiem na co on dał reporta bo przecierz jest duzo opcji.

@Edit czyli mój report za wyzwiska i prowokacje tez jest niewazny?

Opublikowano

klnij ile chcesz, mozesz mu zdradzic nawetr sekret, ze ruchales jego matke a support gowno Ci zrobi... nawet jak bys im podeslal replaya ze swojego zachowania to oni to zignoruja - ot caly wot. zakladajac ze dziennie grasz i wyzywasz ludzi9 przez 10h a nie 20h xDDD

Opublikowano

Gdyby był ban za campienie to 90% pomidorów by go wyłapało :) Nie ma się czym przejmować, wyzwiskami to samo. Sam, gdy mnie ponosi to rzucam mięsem w nich ile tylko mogę ;)

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

klnij ile chcesz, mozesz mu zdradzic nawetr sekret, ze ruchales jego matke a support gowno Ci zrobi... nawet jak bys im podeslal replaya ze swojego zachowania to oni to zignoruja - ot caly wot. zakladajac ze dziennie grasz i wyzywasz ludzi9 przez 10h a nie 20h xDDD

Wyzywam w każdej bitwie, podobnie jak @kYRA. i po prawie 20k bitew bana miałem tylko raz, na 3 dni i to tylko na chat (y).

Opublikowano

Niektore pojazdy sa stworzone do kampienia wiec sie nie martw, moga ci naskoczyc.

Tylko że ja jechałem wtedy FCM 36

Opublikowano

raporty są ważne, jak by Cię zraportowało 30 osób to najpewniej by to sprawdzili ;)

Za 1 reporta nawet tego nie sprawdzą. Nie ma czegoś takiego jak ban za campienie. 

No nie ma, inaczej już byś go dostał ;P 

Opublikowano

raporty są ważne, jak by Cię zraportowało 30 osób to najpewniej by to sprawdzili ;)

Ja czy Juri.

Opublikowano

Ja czy Juri.

Ja.

Nieśmieszne.

Opublikowano

Za stanie w krzaczku nie dają bana (inaczej "klikacze" mieliby po kilka blokad w ciągu miesiąca)

Możesz go dostać za teamkill, bota lub wyzywanie innych. Po odpowiedniej ilości zgłoszeń, rzecz jasna.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Uśmiałem się :) Ale wiem co za idioci, mnie kiedyś wyzywał za kampienie.... artą. Ja dostaję po kilkanaście reportów dziennie czasami po kilkadziesiąt na bitwę (x10). Ogólnie łatwo mnie zirytować ale robię to tak by ucierpiał ketchup :P

Niespodzianka

<

Opublikowano

Uśmiałem się :) Ale wiem co za idioci, mnie kiedyś wyzywał za kampienie.... artą. Ja dostaję po kilkanaście reportów dziennie czasami po kilkadziesiąt na bitwę (x10). Ogólnie łatwo mnie zirytować ale robię to tak by ucierpiał ketchup :P

Skąd możesz wiedzieć ile reportów dostajesz? 30 (czyli wedle Twojej teorii 3 dni gry) wystarczyłoby do sprawdzenia Twojego konta przez WG.

Opublikowano

klikerem jesteś?

Nie masz czym się przejmować, bo za takie coś bana nie dostaniesz. Co do reprortu owszem jest ważny, ale za jeden to za mało na bana.

Opublikowano

LOL, ban za campienie? Każdy kto gra na arcie lub na TDku musiałby być banowany. Sam zawsze wyzywam każdego jak leci, od wtedy kiedy zacząłem grać w tą grę, do dzisiaj nie miałem bana, nawet na czat xD

graphic.png

Opublikowano

Jedynie za co możesz dostać bana to za niesportowe zachowanie na jeden dzień - report od graczy, ale w dużych ilościach.
I na chat na kilka dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...