Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] 5.14 Hotfix L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hotfix 

Download:

http://www34.zippyshare.com/v/IQJMVuF3/file.html
https://www.virustotal.com/sv/file/83789eec7980816e63f4104d8405104756ee8f3a1c88962f01300308ed8a6b22/analysis/

Przechodzimy do folderu 

x:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.98\deploy

Kopiujemy obecny plik League Of Legends i wrzucamy probrany plik :D

Dodam że można za używanie Hotfixów dostać banika :P

8kHod.png

Opublikowano

Tak tylko chcialbym zapytac, czy trzeba zachować starego lola.exe ? :> Bo kiedys bez zachowania musialem reinstalke lola robic  :/

Opublikowano

Tak tylko chcialbym zapytac, czy trzeba zachować starego lola.exe ? :> Bo kiedys bez zachowania musialem reinstalke lola robic  :/

musisz zachować ta NOWA wersje

gdzie to dodać?

x:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.98\deploy

8kHod.png

Opublikowano

mi nie bardzo dziala ten hotfix... jak wcisne shift to nie widze menu z ustawieniami, a jak np wcisne x albo v to mam bardzo duzy spadek fpsow i nic sie nie dzieje... niby injectuje sie wszystko do gry, pisze evade on itd ale ogolnie to lipa ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie działa, cały czas spam od Sharpa - "Wersja league of legends nie jest obsługiwana.  Hash:-1" + nawet nie injectuje, tylko z gry wywala i "odnów połączenie".

mi normalnie śmiga ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Radze poczekac na oficalna wersje od nuteli :) no ale jak nie wytrzymacie 1-2 dni to grajcie tylko nie plakac jak bana dostaniecie a dostaniecie na 100% pozdro male dziki od duzego dzika!

Opublikowano

Halo ma ktos z tego aktualnego patcha wersje exe bo mi nie działa hotfix to chciałbym wrócić do najnowszej wersji ale zapomniałem oczywiście backup zrobić :P

Opublikowano

mi też normalnie działa, a siedzę od rana i śmiga, na bolu zrobił się jakiś mały update, odpalam go najpierw, potem hujdżekera, wtedy loguje się tymi passami z nulleda(stary sposób z poprzedniego patcha) i śmiga jak marzenie

Opublikowano

mi też normalnie działa, a siedzę od rana i śmiga, na bolu zrobił się jakiś mały update, odpalam go najpierw, potem hujdżekera, wtedy loguje się tymi passami z nulleda(stary sposób z poprzedniego patcha) i śmiga jak marzenie

Bo BoL jest zaktualizowany... a L# cracked jeszcze nie jest. 

Opublikowano

Nie polecam używać htfix'ów ziomek juz z nulleda bana dostał

(29 July 2015 - 04:20 PM)

dont use hotfix http://prntscr.com/7yetqs HAHAHAHAHAA RIP GUYS 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Hehe wyjebane chall wbity teraz mogą banować psy z riotu aczkolwiek nigdy nie dostałem bana za używanie hotfixów a używałem ich mnóstwo

ots.png
Opublikowano

Ktos dostal bana? :D

/Edit

a i moze ktos zapodac normalnego leagueoflegends.exe? bo sobie wgralem tego hotfixa i nie zapisalem nigdzie tamtego...

czy jak uzyje opcji "napraw" to sie przywroci? :v

Opublikowano

Ktos dostal bana? :D

/Edit

a i moze ktos zapodac normalnego leagueoflegends.exe? bo sobie wgralem tego hotfixa i nie zapisalem nigdzie tamtego...

czy jak uzyje opcji "napraw" to sie przywroci? :v

Troche potrwa ale tak.

Opublikowano

duzoooooooooooo banowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww poszlooooooooooooooooooooooooooooooooooooo poczekac do jutra i gracccccccccccccccccccccccccccc silver wam nie ucieknieeeeeeeeeee

Opublikowano

duzoooooooooooo banowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww poszlooooooooooooooooooooooooooooooooooooo poczekac do jutra i gracccccccccccccccccccccccccccc silver wam nie ucieknieeeeeeeeeee

skad to info? :D

Opublikowano

­Nie było mnie jakiś czas w domu i nie wiem o co chodzi z tym Crackiem L#. Jakiś czas temu działał wyśmienicie. Ale wyszedł ten update. Moje pytanie to czy został zaktualizowany L# na Nulled bez Hot Fixów. Czy dalej potrzeba HotFix? 

O co chodzi z Errorem

"Unable to create the error report.

Please verify that there is enought space in your TEMP folder."

Gdzie to jest??? RADS/temp jest pusty.

Co poradzić na te crashe?

giphy.gif

Opublikowano

­Nie było mnie jakiś czas w domu i nie wiem o co chodzi z tym Crackiem L#. Jakiś czas temu działał wyśmienicie. Ale wyszedł ten update. Moje pytanie to czy został zaktualizowany L# na Nulled bez Hot Fixów. Czy dalej potrzeba HotFix? 

O co chodzi z Errorem

"Unable to create the error report.

Please verify that there is enought space in your TEMP folder."

Gdzie to jest??? RADS/temp jest pusty.

Co poradzić na te crashe?

A nie możesz kur** wejść na nulled i na stronie głównej przeczytać "OUTDATED"? Leniwce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...