Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlobaMU|Sezon 8|EXP 50x|DROP 50%|10 RES!

Korn27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14 postaci utworzonych w ciagu dnia to jest sniech ja nie wiem co ty sobie wyobrazasz kazdy chce prawdziwy start z powerem a nie wrzucasz trzy linijki jakiej ubogiej publikacji zero reklamy serwer nagle z dup.. wziety nie wazne czy masz 4 dni pracy to ustalasz start za tydzien jak bedziesz mial czas i wtedy zrobic pubikacje gdzie sie tylko da bannery itd tu nie znajdziesz nie wiadomo ile graczy pozdro

ps sprawdzcie ranking postac ktora ma 5 rr od wczoraj haha i dodane staty po 5k

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja gram teraz na tych testach i nie narzekam, gra sie przyjemnie, bez lagow bledy poprawione wiec nie ma co plakac.

Smialo mozna wbijac jak ktos ma chec to nawet pomoge moj nick to maffijka i gram EE.

Pozdro zapraszam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ImNotAngel  Zapraszam na serwer a napewno dostaniesz nagrode :)

Juz wczoraj byłem na servie DL nick WARNING i ee LuckyDice i juz wczoraj za gre na testach mialem dostac wcoiny jak wrocisz i dalej ich nie mam zapomniales o mnie ? fakt zbyt duzo graczy tu gra i szczerze odechcialo mi sie bo nie lubie slow rzuconych na wiart to po 1 po 2 spotow nie ma aby expic po 3 moby globalowe na spotach ? brak slow cale t1 aidia odbalzlem lt7 marne spoty.

ogolnie jak wczoraj chcialo mi sie dzis nie chce ze wzgledu na podejscie do mojej osoby, grac LorsKox ma jako jedyny wcoiny dodane i wbil 7 rr ... a reszte masz w dupe tak ja to odczowam BRAK SLOW !

Pozdrawiam

AmazingLife

Opublikowano

@arek1508

To że jest 5 - 10 - 15 kont utworzonych to Ciebie powinno to najmniej interesować.

Według mnie jestes jakims dzieciakiem który ma "Ból Dupy" tylko niewiem o co tak naprawde.

@ImNotAngel

Jestem  tylko człowiekiem a nie maszyną i musisz to zrozumieć że każdemu  zdaża się czegoś nie zrobić, lub poprostu zapomnieć.

Co do LordKox  to  on siedział jak tylko  serwer  był otwarty dostał  Wcoin  i Wingi lvl 2,5 i  sobie  chłop siedział i  expił  tak  jak Ci napisał.

Xshop - Seal  Panda Ring i  jedziesz z koksem.

Nic trudnego.

Co do spotów mowiłem i jeszcze  raz napisze to nie jest serwer na którym masz x500 EXP  1000 Spotów po 50 mobów itd.

Według mnie  Ty nie jestes graczem Mu  tylko amatorem. Pograj pare lat na globalu  to  zobaczysz  czy u mnie jest tak zle.

Dodalem Ci Wcoins

Co do reszty

Dziękuję  za wsparcię  serwera oraz  publikacji :)

Miłej  Gry  zycze na  serwerze GlobalMU

P.S jeszcze 3 dni  pracy  i znowu 4 dni  wolnego : )

Pozdrawiam Korn

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Kontakt do mnie  w razie jakiś problemów

GG: 3991257

Opublikowano

@makumbaxx

Ale to nie jest jakiś wiekszy problem.

Niewiem z  czego  wyrobicie problem

Opublikowano

----------------------------------------------------------------

Ten dlugi dystans trwal 2 dni i juz max zostalo osiagniete przez jeda osobe ^^ a wiec o czym piszesz heheheheheheheheh

Opublikowano

Witam

Dziś wystąpiła mała  awaria serwer już działa poprawnie.

Opublikowano

Zapowiadalo sie naprawde niezle ale top 1 rozwalilo wszystkim chec do gry. Ktos mi kiedys poiedzial ze najlepiej uczyc sie na cudzych bledach nestety Ty uczyc sie bedziesz na wlasnych jak widze ( szkoda bo to zajmuie mase czasu i nerwow) <<<<<<<<<<<<POZDRAWIAM>>>>>>>>>>><<

Opublikowano

Aktualnie  serwer zostal wylaczony

Przerwa techniczna

Wiecej info pozniej

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...