Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fish Bot 31-07

Ersiden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to nowy fishbot.
Wersja 1.0.2
HotKeye:

Num7 łowienie bez wyrzucania.
Num8 ^Up z wyrzucaniem - wymaga gry w oknie
Num9 stop

Działa woda , lawa , czekolada na dzień 31/07
Co do wyrzucania jest to skuteczność 95% ale bot musi cały czas działać na widocznym oknie bo inaczej nie wyrzuca butów.
DOWNLOAD

https://www.dropbox.com/s/4x0eqn2nr5asydx/FishBot.exe?dl=1

SKAN 3/55 dodano nakładkę z AutoIt

https://www.virustotal.com/pl/file/00bb8feae844447df3c749aecb0f696ceac9d742a3037014955bcc984d637eae/analysis/1438422037/

Edit Updated 31/07 + wyrzucanie butów
TESTED: WIN 8, WIN 7, WIN 8.1

Opublikowano

Pokombinowałem troszki i działa idealnie <3

dzięki za szybko updejcik, bo na tym już sobie min. 10k fluxa wyłowiłem 

swoja droga czekam na bota ktory bedzie wywalal te buciory bo jak sie zapelni eq to nie łowi dalej :/

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Dam bota na wywalanie butów za 5k fluxu. piszcie na skrzynke. jestem w stanie udowodnic dzialanie na skype.

Tu cię kolego pokonam bo zaraz takiego dodaje :P

Ps szukam osoby chętnej do pomocy tzn. potrzebuje 45 butów

Opublikowano

Jakiego masz antywirusa?
np.Bitdefender jest tak upierdliwy że usuwa sam kod odczytujący pamięć ... i dlatego nie wyciąga.
!UPDATE:Poprawiono wygląd informatora i dodano samoczyszczenie przy aktualizacji.

Opublikowano

wylaczylem antywirusa wiec to raczej nie przez to

EDIT: gdy klikam na skrypt w pasku zadan pisze ze skrypt jest spauzowany i nie moge go odpauzowac

Opublikowano

Ale jak antywirus dokonał zmian w kodzie to musisz wejść w %appadata% i usunąć folder FishTrove.

A na jakiego grzyba wchodzisz w skrypt w zasobniku to nie mam pojęcia bo nic tam nie ma...

Opublikowano

Wyłącz antywira, pobierz od nowa skrypt :) I takie dodatkowe info że Trove musi być w okienku odplaony, nie na fullscrenie ;)

Opublikowano

Mam to samo, dzialalo normalnie, po patchu nie wyciaga wedki 

#edit wszystko dziala poprawnie, zablokowalem avasta i wszystko jest dobrze :) Jedyna uwaga jest taka ze wyrzuca buty tylko kiedy okienko jest otwarte, przydałoby sie w przyszłości zrobić coś aby na zminimalizowanym działało wszystko poprawnie :)

Opublikowano

O co chodzi z wyrzucaniem butów?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

O co chodzi z wyrzucaniem butów?

buty to taki "efekt uboczny" łowienia, możesz je wyciągnąć z wody zamiast ryby, item ten się nie stackuje dlatego zapełnia eq i nie pozwala łowić botowi dalej. można z niego zrobić ciekawe pety :P

­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

To zbierać te buty czy nie ? :P

+ Czy na 10 mystary rank ogarne jakiegoś peta?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...