Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot a drugie konto

hehelolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli będę bocił na jednym koncie, a na drugim nie, to w przypadku wykrycia bota na pierwszym koncie, dostane bana również na drugim? Mogą to zrobić przez to, że z tego samego IP było logowanie czy coś?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy jeśli będę bocił na jednym koncie, a na drugim nie, to w przypadku wykrycia bota na pierwszym koncie, dostane bana również na drugim? Mogą to zrobić przez to, że z tego samego IP było logowanie czy coś?

Ban będzie tylko na to konto na którym był używany bot. Osobiście polecam Ci jeszcze przerzucanie każdej rzeczy ręcznie, a nie parcelem czy transferem.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

czy ja wiem czy recznie, ja wszystko wysyłam przez transfer (kase) parcel (itemy) :) konto od 2012 roku (co prawda z przerwami) i nie zbanowane ;)

@Edit

Noi co do tematu to tylko konto na którym jest bot zostaje zbanowane :)

Opublikowano

czy ja wiem czy recznie, ja wszystko wysyłam przez transfer (kase) parcel (itemy) :) konto od 2012 roku (co prawda z przerwami) i nie zbanowane ;)

@Edit

Noi co do tematu to tylko konto na którym jest bot zostaje zbanowane :)

Przesyłasz pieniądze i itemki z bota na główne konto przez parcel?

Jeszcze tak dodam, że możesz zostać zbanowany za mc

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Przesyłasz pieniądze i itemki z bota na główne konto przez parcel?

Jeszcze tak dodam, że możesz zostać zbanowany za mc

Przesyłasz itemki przez parcela i możesz dostać bana za mc + 10 do logiki dla cb wyjaśnij mi to proszę bo mnie to ciekawi

Ja bociłem na Rl lata jak dostawałem DLT to tylko na bot chary nie tykali mi się mainów a przesyłałem kasę parcelami, transferami.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Przesyłasz itemki przez parcela i możesz dostać bana za mc + 10 do logiki dla cb wyjaśnij mi to proszę bo mnie to ciekawi

Ja bociłem na Rl lata jak dostawałem DLT to tylko na bot chary nie tykali mi się mainów a przesyłałem kasę parcelami, transferami.

Były przypadki banów, jeżeli Cie to interesuje to zapraszam Cie do przeszukania internetu. Ban za mc nie ma, ale za ingerowanie pomiędzy kontami na mc już jest, także nie rozumiem twojego zbulwersowania.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ja równiez tak wywnioskowałem. Przez tyle lat mam konto i (odpukać) na mainie jeszcze nie dostałem żadnego bana, delete nic ^^ a potrafie postawić próćz maina 3-4 inne boty. i delete dostają tylko noob acc

Opublikowano

nie polecam robić konta o podobnym loginie i haśle typu   login1

haslo1

i

login2

haslo2

kiedyś zrobiłem tam na noobach i na wszystkich poszedł ban na niektórych bociłem na innych nie ale były podobne loginy i wszystkie mialy to samo haslo 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

nie polecam robić konta o podobnym loginie i haśle typu   login1

haslo1

i

login2

haslo2

kiedyś zrobiłem tam na noobach i na wszystkich poszedł ban na niektórych bociłem na innych nie ale były podobne loginy i wszystkie mialy to samo haslo 

Na 8 cashmakerów dostałem tylko 3 bany, więc raczej nie działa coś takiego.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...