Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priston Tale - 3D MMORPG (hack'n'slash)

Seraphion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :) na forum tyle gier, a o tej ani słowa, więc może ją wspomnę :)

Gra już ma swoje lata, młodzi gracze mogą jej nie pamiętać, ale myślę, że graficznie nie może się powstydzić. Graliśmy w to baaardzo dawno temu, jako nastolatkowie... i teraz powróciliśmy starą ekipą :) nostalgia...

Od 2004 do 2008 istniał oficjalny angielski serwer tej gry, później została zamkniętą, ale SubaGames otworzyła ją na nowo i gra trwa do dziś, aczkolwiek na angielskim serwerze SubaGames gra strasznie mało ludzi.. dlatego postanowiliśmy zagrać na Priston Tale - The Lost Kingdom. (Adres gry: www.pristontale.net - Serwer w wersji angielskiej, ale dużo osób z brazyli, co oczywiście nam nie przeszkadza.. pomocni ludzie :) ).

Póki co jest nas 6 polaków w grze, jakby ktoś chciał do nas dołączyć i pograć to zapraszamy. Więcej info o grze mogę napisać na PW.

Kilka screenów z gry :)

Pozdrawiam :)

fighter%20groin%20cloth.jpg

1264223042593_f.jpg

2129110-20091128174918.jpg

3769.jpg

soul01.jpg

1107death.jpg

2laart0.jpg

Opublikowano

Pierwsze słysze, wygląda jak gorsze mu online.

Też pierwsze słysze, ale nie dziwota skoro każdy juz zapomniał o MuOnline to nie dziwne, że nikt nie pamięta takich gier ^^

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Przecież napisałem, że to jest stara gra :) Ci co kiedyś grali w tę grę mają dzisiaj po 25-30 lat, a większość graczy MMO jest trochę młodsza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...