Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym chciał robić to dla kasy to bym zmienił nick i nazwe serwera więc pls...

Co nie zmienia faktu, że robisz już z 10 serwer? B)

Client to z jakiego serwera?

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wcale nie musiałbyś tego robić, wspierałbyś całym serduszkiem to co powstało, RAZ, a dobrze

i własnie teraz to robię ;)

Co nie zmienia faktu, że robisz już z 10 serwer?  B)

Client to z jakiego serwera?

Aha? Jest robiony prze zemnie + krzywego + sherera więc o co Ci chodzi?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Witam mam pytanie ... czy dam rade expic ninja z buta oraz ubijać metki ? (oczywiscie sztyletami)

Opublikowano

I pytanko o szamana healera ile ma wartości ataku z max intem i zwiększeniem ataku na P?

Opublikowano

Serwer przetestuje i zagram, czemu tyle chejtów?Przecież gdyby robił to dla kasy to już dawno S1 byłby OFF.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Serwer przetestuje i zagram, czemu tyle chejtów?Przecież gdyby robił to dla kasy to już dawno S1 byłby OFF.

Nie bez przyczyny robi s2, na s1 już praktycznie nikt nie gra, a stoi "bo stoi".

@Powodzenia, obyś tym serverem się chociaż zajął.

Opublikowano

Witam mam pytanie ... czy dam rade expic ninja z buta oraz ubijać metki ? (oczywiscie sztyletami)

Ponawiam pytanie...

Opublikowano

Surek zrobil serwer ktory znow postoi 3 miechy a oleje go totalnie bedzie go mial w dupie nie bedzie sie z nim jak skontaktowac na kazdy jego serwerze tak bylo i tak bedzie nie polecam zwykle gwono surka 15 serwer

Opublikowano

Surek zrobil serwer ktory znow postoi 3 miechy a oleje go totalnie bedzie go mial w dupie nie bedzie sie z nim jak skontaktowac na kazdy jego serwerze tak bylo i tak bedzie nie polecam zwykle gwono surka 15 serwer

Po co komentujesz , przedstawisz twoje serwery ?

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Kurw* ludze, dlaczego tak gadacie bez sensu że Surek i serwer pod hajs ? Widzicie w tym sens ? Ktoś coś robi to chyba normalne że też chce na czymś zarobić. Jeden umie robić serwer to robi i z tego zarabia, drugi umie naprawiać samochody i jest do c***a mechanikiem. Dajce spokój z takimi komentarzami bo takie posty widać na każdej prezentacji każdego serwera, boże.

S1 Laneris wyszedł mu elegancko i ja jako gracz długo grałem i jakoś nie narzekałem.
P.S.
Jak psa chce się uderzyć to i kij się znajdzie ;-)

Opublikowano

Surek mam nadzieję że ogarnąłeś wszystkie bugi z s1 które odstraszały graczy. Gdyby ludzie nie mieli takiej negatywnej opinii na twój temat, a w s1 włożyłbyś trochę wysiłku, dokładnie go sprawdził pod kątem bugów przed startem, to Laneris byłby wielkim sukcesem. Mam nadzieję że zrozumiałeś swoje błędy i s2 będzie mocno dopracowany, będzie długo stał i będzie miał z 1k graczy, bo nie ma k***a gdzie grać. Laneris to był świetny serwer do wyluzowania się, łatwo o ulepy, łatwo o exp, taki easy a nie easy w prezce a na serwerze medium/hard, gdzie teraz każdy serwer jest tak robiony.

Body to ściera czy zbalansowaliście go? Bronie przerabiamy z 65/75?

-Maksymalne punkty statusu 597 (na 200 Poziomie)

Czyli mogę dać wszystko w siłe? Czy po 150 w wszystkie staty ale łącznie to będzie 600 punktów?

Opublikowano

­

jak chce sie zalogować pisze : błąd wewnetrzny serwera

Ktoś pmoże?

Bo serwer jest OFF.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Macie reklame? Dungi solo? Skąd marmury? Każda klasa da radę bez buffa exp/bossy? Skąd bronie 75?

Opublikowano

Macie reklame? Dungi solo? Skąd marmury? Każda klasa da radę bez buffa exp/bossy? Skąd bronie 75?

No pewnie mamy reklamę, ale nie będziemy się tym chwalić bo to jest za bardzo dziecinne sami zobaczycie efekty. Mogę gwarantować że grać z kim będzie, zresztą dużo osób mnie chyba zna i wie że potrafię zrobić szum. Dungi są niektóre solo a niektóre w kilka osób ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

PONAWIAM PYTANIE PO RAZ TRZECI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...