Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wczytaniem płyty?

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Otóż mam problem..wcześniej miałem problem [dysk stary i zaczyna się sypać] że najprawdopodobniej właśnie przez ten stary dysk posypał mi się Windows 7.Pisało że niby wykryło nowe urządzeni/oprogramowanie i były dwie opcje do wybrania :uruchomić normalnie lub żeby coś tam też niby naprawiało [zalecane]...Problem polega na tym że : w BIOS`ie w opcjach Bootowania zmieniłem że 1.CD/DVD na 2.Dysk twardy -w tym momencie wsadziłem płytkę z systemem-zapisałem co tam trzeba było w BIOS`ie,wyłączył się i nie wyświetlało się to co trzeba [z instalacją systemu]..wyskoczyło mi to okno zaś z tym że wykryło nowe urządzenie/oprogramowanie i zaś te dwie opcje ..co zrobić by wyświetliło się okno z instalacją ? może coś źle zrobiłem ? ale chyba wątpie..prosiłbym o pomoc !

Z góry dzięki !..// :ninja:  

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Nagrać płytkę z instalką jak należy albo nauczyć się po polsku tłumaczyć z sensem 

Nie botuje CD nagraj instalkę na penie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

będę to nie długo robił..napiszę jak to wszystko wyszło...zapomniałem wspomnieć,przepraszam że takie marne tłumaczenie ale to tylko tak mnie więcej ..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...