Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel gamingowy

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemanko.

Nie wiem czy to ten dział, ale to też tyczy się komputera. :D

Polecicie jakiś fotel gamingowy?

Ważne żeby był na tyle wygodny że po paru godzinach siedzenia nie będzie mnie wszystko boleć ... ;x

Kwota : max. 1000zł (co nie znaczy że musi tyle kosztować xD)

Opublikowano

Ja na przykład kupiłem sobie taki: http://allegro.pl/fotel-sport-line-x6-obrotowy-do-komputera-i-biurka-i5370757638.htmli jestem zadowolony. Od pół roku używam i nie narzekam ;) Ale oczywiście takie jak wyżej podali będą lepsze.

Widziałem je też właśnie, ale boję się że będzie on niskiej jakości czy coś ... ;x

Zastanawiam się nad AKRacing i DXRacer... Ma ktoś? Ktoś poleca? ;)

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś na czym polega różnica między fotelem gejmingowym a innym wygodnym? :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś na czym polega różnica między fotelem gejmingowym a innym wygodnym? :D

a co cie to obchodzi niby, gamingowy kup, lepszy!

Opublikowano

Jedź do jakiegoś sklepu pokroju IKEA i sam wypróbuj. Kupowanie fotela na allegro to głupota. Poza tym, że ładnie wygląda to nie wiesz nawet czy jest wygodny. :P

Opublikowano

Jedź do jakiegoś sklepu pokroju IKEA i sam wypróbuj. Kupowanie fotela na allegro to głupota. Poza tym, że ładnie wygląda to nie wiesz nawet czy jest wygodny. :P

Dlatego pytam o opinie... ;x

Myślałem że ktoś ma DXRacer lub AKRacing ... i powie który lepszy :D

Opublikowano

@Sality Akracing. Miałem ale popsuł mi się gdy przewróciłem szafę xD 

Strasznie wygodny i nic po nim nie boli (4 litery też nie bolą). Zresztą widzisz jak szaleją youtuberzy za nim :)

26_unnamed.png

Opublikowano

@Sality Akracing. Miałem ale popsuł mi się gdy przewróciłem szafę xD

Strasznie wygodny i nic po nim nie boli (4 litery też nie bolą). Zresztą widzisz jak szaleją youtuberzy za nim :)

Szafa? Zepsułeś fotel szafą?  xD

Takie dziwne pytanko ... bo miałem wiele skórzanych foteli i ten AK też bym brał w skórze i czy dubga się nie poci na tym? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...