Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack Hejsana - Działa Na Eu

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy to normalne ze jak pobieram tego Perx to ciągle mi antywirus wykrawa agenta konia trojańskiego? czy nie powinno?

Opublikowano

a co to za program? duzo trzeba w nim grzebac czy prosto?

Stary mam ten program w szkole ^^ Jak ty nie wiesz co to jest to na pewno go nie obczaisz ^^ To ci gwarantuje ma tak rypnięte komendy ze przegięcie. Jak chcesz zacząc coś spróbować to prosze :D

#include <stdio.h>

Void (void)

I dalej piszesz program tylko masz ten problem ze nie znasz komend ^^ a na necie se odpowiednich nie znajdziesz ^^

Opublikowano

Jeżeli coś wymyślę, to automatycznie podzielę się z wami na forum, właśnie robię reinstall systemu na drugim kompie, i będę instalował programy od początku, aby odkryć czego Wam brakuje do odpalenia tego hacka

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ej a może to jest tylko na viste/ 7?

ja mam xp i nie działa

@EDIT. ew. czekam na gg enzil

Opublikowano

Enzil nie koniecznie musi brakowac xD nie ktore kompy sa tak poryte ze tego nie pokazuja a poprostu nie puszczaja danego pliku ^^ Np. moj teraz.... tego haka puscic nie chce, a u mojego brachola wsio to samo i normalnie.... Śmiga wszystko ^^ Aha i ma tego samego antywirusa co ja :)

Opublikowano

ej a może to jest tylko na viste/ 7?

ja mam xp i nie działa

@EDIT. ew. czekam na gg enzil

Super ja mam windows 7 i tez nie leci ^^ brat ma xp i mu normalnie smiga ;p

Opublikowano

aha. Chciałem tylko dla pewności spytać... hmmmm... a może trzeba wsadzić jakiś pliczek do system32? na kilku hackach kiedyś trzeba było coś tam wklejać tylko że nie pamiętam co :angry:

@EDIT: Klawisz a jakiego brat używa injectora?

@EDIT2: Enzil mam od dawna c++ 2005+Dev-C++... co to zmienia??

Opublikowano

aha. Chciałem tylko dla pewności spytać... hmmmm... a może trzeba wsadzić jakiś pliczek do system32? na kilku hackach kiedyś trzeba było coś tam wklejać tylko że nie pamiętam co :angry:

Stary nie to żebym cię straszył ale mój kumpel (War rock w to grał) sobie hakował i władował plik do systemu 32 i ^^ płyta głowna i procek mu sie zjarały na raz ^^

Opublikowano
Stary nie to żebym cię straszył ale mój kumpel (War rock w to grał) sobie hakował i władował plik do systemu 32 i ^^ płyta głowna i procek mu sie zjarały na raz ^^

jakim cudem coś się może spalić przez bawienie się w windows. No chyba jakiś zafcofany jestem =D

Opublikowano

@2up

Jeżeli się nie znasz to się nie wypowiadaj, do system32 wgrywasz tylko programy wydawane przez mikrosoft, jeżeli twój kumpel jest na tyle głupi, żeby wgrywać tam śmiecie to nie nasza wina

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

jakim cudem coś się może spalić przez bawienie się w windows. No chyba jakiś zafcofany jestem =D

Oj stary ^^ a myslisz ze z kad dane ida do plyty glownej jak nie z windowsa?^^ A myslisz ze na jakies zasadzie to wszystko dziala?! Stary male pojecie o kompach masz ja w tym siedze wiec wiesz... Juz z takimi przypadkami mialem do czynienia ze malo kto by sie spodziewal takiego czegos po kompie ^^

Opublikowano
Oj stary ^^ a myslisz ze z kad dane ida do plyty glownej jak nie z windowsa?^^ A myslisz ze na jakies zasadzie to wszystko dziala?! Stary male pojecie o kompach masz ja w tym siedze wiec wiesz... Juz z takimi przypadkami mialem do czynienia ze malo kto by sie spodziewal takiego czegos po kompie ^^

bardziej mi się wydaje, że tak z biosa można jak już

Opublikowano

śmiga (jak zwykle kur*a oprócz no recoli) + już na all leci ;D dzięki bardzo

Jeżeli któryś noob ciągle nie wie o co chodzi to znaczy że nie czytał postów innych.... dla takich ludzi zapraszam do przeczytania kilku ciekawych lektur - www.tibia.com

Opublikowano

No ładnie że smiga (mi już też) Ale trzeba się męczyć a ja przez to jak włacze to mam takie lagi w Ca że wole grać bez tego ale bez lagów jest jakiś sposób na te lagi? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm.. a mi z kolei czasami crashuje grę :D ale dla pewności ściągnę od nowa bo może to przez moda jakiegoś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...