Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczących podstawowych aspektów gry.

Nter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam parę pytań bo dopiero zaczynam tu grać ze znajomymi :D 

1. Jak zdobyć hajsy :D

2. Gdzie expić? Mam 6 lvl ide na mape w przedziale 6/7 i padam jak śmieć na dungeonie 

3. Jak zdobyć mounta używałem jakiegoś Loost Cata coś tam i tam się wsadza itemki pisało mi coś z mountem i nie wiem o co biega bo nigdzie go nie mam jedynie konik :P

4. Jak założyć gildie są jakieś wymagania?

5. Są tu wgl. jakieś pvp? 

6. Czy jak zbudujemy domek na jakiejś mapie to on tam cały czas stoi czy znika po jakimś czasie? Bo co tepnę się na mapki to pełno wolnych miejsc więc nwm :P 

Z góry dzięki ;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

hajsy zalezy jakie czy na kupowanie postaci czy waluta w grze. postacie kupujesz za cubbitsy,cubbitsy zdobywasz przez osiagniecia i dzienne misje. fluxy cyzli waluta za ktora kupujes w grze rzeczy to za oddawaie itemow w lot colector 

cristiano_ronaldo___real_madrid___signat

Opublikowano

1. Są trzy waluty:

- Cubits: Możesz za nie kupić różne rzeczy w sklepie "N". Możesz je zdobyć za codzienne robienie dungeonów oraz wbijając Mastery Rank.

- Credits: Waluta premium. Możesz ją zdobyć przez doładowanie swojego konta przelewem lub innym środkiem płatniczym.`

- Glims: Kupujesz za to podstawową łudź, żagle, wędkę, przynętę oraz inne jak np. Mounty ale to już u piratów których musisz znaleźć.

Dodam jeszcze że z graczami handluje się przeważnie za Flux, który zdobywasz niszcząc przedmioty w Loot Collector.

2. Powinieneś móc zrobić dungeon na swój level, jeśli padasz to musisz się postarać o lepsze itemy.

3. Mounty można zdobyć na różne sposoby:

- Crafting

- Kupno od innych graczy lub ze sklepu "N"

- Drop ze skrzyni

Chyba jest jeszcze jakiś ale to na razie starczy.

4. Aby założyć klub musisz stworzyć Club Card w Builder`s Crafting Bench. Nie jest to zbyt drogie, a dostajesz od razu świat klubu do którego możesz się teleportować pod przyciskiem "P".

5. Na razie nie ma.

6. Gdy klikniesz na tabliczkę przy działce, przenosi się tam cały twój dom. Możesz dom zbudować w jednym miejscu, pójść na inną mapę kliknąć na tabliczkę i pojawi się tam cały twój dom razem z wszystkim w środku.

Mam nadzieję że pomogłem i życzę miłej gry.  ;)

Opublikowano

Wielkie dzięki , jeszcze jedno pytanko odnośnie pvp będzie kiedyś wprowadzone? Czy wykluczone bo nie powiem było by ciekawiej :P 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Nie wiem, nie śledzę za bardzo zamierzeń twórców, mam nadzieję że będzie wprowadzone bo zmieniło i urozmaiciło by to grę. Myślę że tak czy inaczej za prośbą graczy zostanie kiedyś wprowadzone.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...