Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2 off ?

shemii1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co wiem cos poszlo w teamie glownie z technikiem i off

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Zarobili i zamkneli ! ostrzegałem was na forum itd ! PS. Pisałem na GG z właścicielem Voxterem i napisał że będzie startował z innym serwerem pod inna nazwa swoja i serwera ! także nie polecam :)

z tego co wiem cos poszlo w teamie glownie z technikiem i off

Jakim technikiem ?! jak głównym technikiem był Voxter czyli właściciel serwera.

Opublikowano

No wlasnie :) Shaki mi pisal ze Voxtera wina

Co oni zarobili prosze cie ^^

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

hard ale z egzo radami itd u handlarki Tiveria najprawdopodobniej w pt start do jutra ma ukazać się prezka na mpc

555_1918644_1_.png

Antaris - GameOver - 1lvl - [ Loading ]

Opublikowano

Vesteris bardziej pod hard

Vesteris to medium, taki dla starych graczy którzy umieją szukać sposobów na zarobek, jak ktos tego nie potrafi to moze wydawać sie hardem lekko.

polecam Vesteris. :)

Opublikowano

No wlasnie :) Shaki mi pisal ze Voxtera wina

Co oni zarobili prosze cie ^^

a no troche zarobili, topka wydawala do 100 zl nawet( 1 osoba), a co mowic o pozostalych osobach, nie topce.. Na serwerze był ten klimat, chciało się expić, dropić.. i dlatego właśnie wydają pieniądze, po czym nie miło zaskoczeni, upss padł xD Osobiście grałem bez is, bez cheatów 86 lv top 1/2/3/4 i na top 4 zostałem, bo expić zaprzestałem ^ _ ^ 

Opublikowano

a no troche zarobili, topka wydawala do 100 zl nawet( 1 osoba), a co mowic o pozostalych osobach, nie topce.. Na serwerze był ten klimat, chciało się expić, dropić.. i dlatego właśnie wydają pieniądze, po czym nie miło zaskoczeni, upss padł xD Osobiście grałem bez is, bez cheatów 86 lv top 1/2/3/4 i na top 4 zostałem, bo expić zaprzestałem ^ _ ^ 

Malo kto w ogole mial pdka:) Kilka osob moze cos wrzucilo...zwrocil sie dedyk przy dobrych wiatrach :D o ile to na vpsie nie stalo przy 150 osobach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...