Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 350zł

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję monitora do 350zł, wymagam full hd, 20+ cali, najlepiej coś energooszczędnego, ale żeby jakość obrazu była ok. Za jakiś tydzień będę dokupować 2. monitor, dlatego najlepiej z cienką ramką (niekoniecznie). Może być używany.

//

Przyjrzałem monitory w tym budżecie, większość to shity. Będę mieć z ~900zł i w tym budżecie potrzebuję 2 monitorów, czyli 450 na jeden, przemęczę się z tym co mam do końca tygodnia.

Opublikowano

Też kiedyś miałem takie plany, i skończyłem z u2414h i p2214h. Jeśli serio nie masz kasy, to te tańsze lg raczej bylyby ok

Opublikowano

Też kiedyś miałem takie plany, i skończyłem z u2414h i p2214h. Jeśli serio nie masz kasy, to te tańsze lg raczej bylyby ok

Jak znajdziesz w dobrym stanie 2 takie monitory za łącznie ~900zł to mnie zawołaj, ok?

Opublikowano

Nie o to chodzi. Czasami war.to "zainwestować" więcej, dla komfortu po prostu. Ale tak jak pisałem - jeśli rzeczywiście nie chcesz wydawać więcej - to te tańsze lg ( lg 23mp65hq chociażby będą raczej ok)

Opublikowano

Nie o to chodzi. Czasami war.to "zainwestować" więcej, dla komfortu po prostu. Ale tak jak pisałem - jeśli rzeczywiście nie chcesz wydawać więcej - to te tańsze lg ( lg 23mp65hq chociażby będą raczej ok)

Nie mam wysokich wymagań co do monitora, a znacznie fajniej pracuje się na 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...