Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napływ słabych graczy w diamencie

pitsoneq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z d5/4/3/2 zauważył przypływ "gówien"? Przy 80% win ratio na jednej postaci którą się próbuje przebić przez diament mam mmr miałem mmr na poziomie d5 gdy byłem d3 (+13 lp za wina - 25 za lose). Teraz spadam w dół, co grę coraz to gorsi ludzie (zed ze smitem na topie jako "tank" z "cc" / Jax idący afk po 5 minutach itd. Tylko mnie tak pokarało w tym czymś, czy może ktoś jeszcze spotkał się z takimi ludźmi? // Z chęcią pogram duo z ogarniętym graczem, mainuje jungle. (Poprzez słowo ogarnięty mam na myśli że potrafi nie przegrać linii a także zna słowo ward nie tylko z poradników.)

Opublikowano

Tak, zauważyliśmy napływ słabych graczy. Nie wiem czy to kwestia gorszej gry, ale zdecydowanie za dużo osób ma takie słabsze gry, i to akurat w mojej drużynie.

Opublikowano

Ja zawsze próbuję banować vayne/kalista. Jak wiadomo ludzie z twojego teamu nigdy nie potrafią tym grać jak już pickną. (Pewnie myślą że wejdą na skillowego adc, i od razu będą bogiem mechaniki itd). Ale teraz potrafią przegrać wszystkim i wszystko. Nieważne jak dobrze zagram na jungli, i tak potrafią przegrać linie, nawet jeśli są cały item do przodu. ;x

Opublikowano

GJ eryku ;x już czelendżer... ( jak już dawno wbiłeś to dopiero teraz zobaczyłem obrazek ;x )...

a co do tematu...

Rito daje różne gry... czasami masz lepszych czasami gorszych ;x...

ale Zed pod tanka... w sumie to sprawdzałem... nie jest to dobrym pomysłem xD...

mnie tam Rito daje cały czas beznadziejne gry ;x...

dobrze że nie gram rankedów... co prawda to prawda czasami trafi sie z*******y gracz... ale jak widzę w ekranie ładowania

obramowanie Platynowe... od razu przechodzi myśl... " o ja pier** znowu gów** "... 

niestety jakoś platynom i diaxom nie morza dzisiaj ufać ;x

ale to dlatego że boostowanie stało się bardzo popularne...

Opublikowano

Większość ludzi (najczęściej brązy/silvery) są boostowane za pieniądze do dywizji wyższych, aby w nich lamić.

Innym się myśli, że jak ktoś wyboostuje im konto, to w wyższej dywizji team będzie ich carrował (albo wydaje się, że oni są tak dobrzy, tylko inni ich zrzucają...)­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ale tu już przecież nie chodzi nawet o to czy ktoś jest boostowany czy nie. Pickowanie zeda jako "tanka z cc" na top line w dodatku ze smitem, tego nie można nazwać poziomem bronzu bo tam mają swoje specialne picki (riven, pantheon, darius itd). Ludzie po prostu mają "dałna", myślą że potrafią zagrać wszystkim wszędzie jako nie wiadomo jaka postać. Jak dla mnie ktoś z riot-u powinien siedzieć i oglądać gry z poziomu d5-3 chociażby i rozdawać bany takim ludzią którzy są w większym losing streak-u z słabymi statystykami.

Opublikowano

Im więcej ofert boostowania na allegro to więcej tych bobów w wysokich dywizjach :D

Potem i tak spadną, razem z Wami, ale wbijecie ponownie, a oni nie :D

Opublikowano

Zobaczycie pod koniec sezonu ile tych gówien będzie... :) Póki co to jeszcze mała ilość boostów jest, ale tak we wrześniu/październiku to już będzie masakra.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Też tak mam ale tylko w dzień, ostatnia gierka jaka grałem w dzień była przegrana, vlad 0-2 i rage quit. Za to w nocy praktycznie same winy.

Opublikowano

Gram na poziomie diamentu cały czas... i fakt faktem jestem w takiej lidze gdzie za wygraną i przegraną dostaje tyle samo lp (mimo bardzo dobrych mmr), gówna był i będą poziom d5-d3 to gówno dalej..., więc nie oczekujcie magicznych plejsów i teamgame'u niczym koreański soloq player or lcs'owe teamplay xD, tak było jest i będzie ...sam boostuje konta.. i wiem jak to jest... + zauważyłem dramatyczny skok boostingu przez ostatnie 2 lata...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja mam p1 i moge powiedziec cos od siebie-osotatnio mam takie gry jakby to byl toto lotek. Albo ja przegrywam w 20minucie albo wygrywam, za kazdym razem widac roznice poziomow w obu druzynach. Musze krazyc na poziomie p1-p2 i nie moge wbic tego diaxa ;l

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

coś podobnego zaczynam widzieć, niestety coraz czesciej, tylko że u mnie to wyglada tak że oni nie myślą, czesto gram supportem i jak widze że mój adc po prostu napierdala na nich jak głupitki, kiedy nie mamy wizji, pinguje mu zeby sie cofna bo jungler moze przyjsc to kaj dalej leci. raz na 50 gier mi napisze taki "sry mb" reszta siedzi cicho albo sie obraża ze nie pomogłem XDD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

To jest trochę przesada iż mam przegrywać gry a także tracić mmr na które musiałem się ciężko starać tylko przez to iż ktoś postanowił sobie kupić boost-a. Skoro nie potrafią grać na poziomie diamentu, czemu po prostu nie pickną safe lini? Dla przykładu yorick top, nie wyobrażam sobie przegrać tą postacią linie, na mida też mógłbym polecić lux tak samo jak i na bota caitlyn. Ale wszyscy słabsi gracze próbują być mądrzejsi i lepsi niż prawdziwi. Pickują najbardziej skillowe postacie i przegrywają wyzywając przy okazji resztę teamu jak i enemy. Jednak najczęściej widzę polaków którzy nie potrafią się "ogarnąć" i robią bezsensowe picki/calle. Nie potrafią użyć trinketa, nie mówiąć już o pchaniu/podążaniu za swoim lanerem jeśli ten ma zamiar zrobić ganka .

Opublikowano

Dziady kalwaryjski,które boostuja noobów powinni zostać zbanowani! 16 gier od rządu około,ranking, w każdej rozgrywce w moim teamie afk/feeder/ troll.Dzięki! Słowa poparte faktami,komu ciężko uwierzyć podam nick na pw.

Opublikowano

Moim zdaniem również jest gorzej :v z tego co widze na live to słabo, sam nie moge powiedzieć nic bo Platyna jedynka :/ moim zdaniem to wina kupowania kont, boostowania :c

Opublikowano

niestety ale nie tylko w diamencie jest przypływ słabych graczy ... awansowałem do srebro V i na 15 rozegranych meczy wygrałem tylko 4 ponieważ zawsze znalazł się jakiś nobek na bocie bądź po prostu lamił i feedował wszystkich .... według mnie riot coś powinien z tym zrobić bo przez te przegrane mi się odechciewa grać w lola i na pewno nie tylko mi ...

Opublikowano

niestety ale nie tylko w diamencie jest przypływ słabych graczy ... awansowałem do srebro V i na 15 rozegranych meczy wygrałem tylko 4 ponieważ zawsze znalazł się jakiś nobek na bocie bądź po prostu lamił i feedował wszystkich .... według mnie riot coś powinien z tym zrobić bo przez te przegrane mi się odechciewa grać w lola i na pewno nie tylko mi ...

nie wymagaj nic od graczy z silveru lol

Opublikowano

Zauważyłem jedną rzecz, założyłem sobie konto nowe by sprawdzić co wyprawia się na małych levelach.

A tu takie zdziwienie że 90% graczy gra lepiej niż te goldy do których należałem pół roku temu.

Farme trzymają nadzwyczaj dobrze jak na ten poziom 200+ csow w 30 minucie.

I najlepsze jest to że większość z nich nie była smurfami...

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Cheatów jest co raz więcej, cheaterzy boostują cheaterów i kończy się tym że jak cheat się zatnie itp takie type wychodzi z gry albo przegrywa życie.

Cała filozofia polega na tym, że rankedów nie opłaca się już grać.

ps: Ponoć Cheater z Challengera gra bez cheatu jak brąz 4 to już pewnie wiecie.

Opublikowano

nie wymagaj nic od graczy z silveru lol

To i tak nie zmienia faktu tego ze tam sa jakies bostowane brazy za 15 zloty ;) co wygram serie do s1 to spadam do s2 bo jakies typy przegrywaja mida 0/3 a podczas ganku jungler pada na lini xDD.j2dx60.jpgHehe

4dh288.jpgA tutaj ktos napisal ze prawdziwy lol zaczyna sie w platynie :) wiec nie wiem o co wam chodzi w diamencie :D.Riot powinien rozdawac permy na IP za bostowanie lub granie na Bolu czy innym syfie ;) a tak to sie tylko pierdoli.Zreszta mpc tez nie lepsze 70% tematow na dziale lola to jak scrackowac bola lub inny syf tego typu  a jak wiemy mpc nie wspiera piractwa :) f**k this logick XDD.Moze za rok dwa beda banowac po IP za grifing czy za programy :) wtedy gra stanie sie owiele lepsza :3

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...