Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem Forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, fałszywy gość :) Na jednym serwerze zrobił taki sam rozpieprz, jak na Tevii ;) 

Opublikowano

Nie polecam podejmować z tym śmieciem jakiejkolwiek współpracy, jest to osoba fałszywa, która nawiązuje znajomość poczym wkrada się na stanowisko administracyjne. Dokąd wszystko jest po jego myśli nie ma problemu ale w innym przypadku stara się zniszczyć projekt jak i osobę, która darzyła go zaufaniem posługując się kłamstwem.

Napisałem to na przykładzie serwera Tevia.pl - gdzie jako były GM wyrzucił EQ GM'a na ziemie w M1 i niszczy opinie serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam podejmować z tym śmieciem jakiejkolwiek współpracy, jest to osoba fałszywa, która nawiązuje znajomość poczym wkrada się na stanowisko administracyjne. Dokąd wszystko jest po jego myśli nie ma problemu ale w innym przypadku stara się zniszczyć projekt jak i osobę, która darzyła go zaufaniem posługując się kłamstwem.

Napisałem to na przykładzie serwera Tevia.pl - gdzie jako były GM wyrzucił EQ GM'a na ziemie w M1 i niszczy opinie serwera.

Pozdrawiam

Powiedział prawde o twoich występkach/przekrętach i teraz się mścisz ?

Pracował u mnie w teamie i jest osobą uczciwą, polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...