Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowaniegier Co sądzicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio widziałem ten film 

https://www.youtube.com/watch?v=cuiiNo3ztkM

Co sądzicie ? Mi się osobiście wydaje że dali mu jakieś specjalne kody na te gry i miał udawać że jest zaskoczony :/ [To moje zdanie]

Ktoś z was próbował coś wylosować ?

____________________________________________________________________________________________

UPS 

https://www.youtube.com/watch?v=s0Mg6w3BhOo

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Działa, ale moim zdaniem filmy są ustawione. Mam z nimi małą umowę, dostaję 2 klucze na jakiś czas i zawsze jakieś słabe gierki ;)

Opublikowano

Działa tylko nie spodziewaj się od razu gier pokroju GTA 5 czy wiedźmina 3. Większość gier, które można tam wylosować to jakieś stare gierki bądź gry indie. A co do youtuberów, którzy wygrywają nie wiadomo jakie gry... Te klucze są ustawione. Powiedzmy dadzą mu 6 kluczy. 3 to będą takie do gier nieznanych o wartości 1-2 euro a 3 to będą do gier nowych, wartych nawet po 30-40 euro. Jakoś reklamować się muszą :D

Opublikowano

­Czasami sie opłaca, bo sms chyba kosztuje 11zł a gierka może wypaść warta 30zł a wtedy masz zysk. A działa na pewno. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

ale to przychodza na podany email kody do gier ktore wymienia sie na steam? Nie lepiej kupic prosto z steam? co jesli te kody wygasna...? hmmm?

Opublikowano

ale to przychodza na podany email kody do gier ktore wymienia sie na steam? Nie lepiej kupic prosto z steam? co jesli te kody wygasna...? hmmm?

Hmm SMS za 11 zł i możesz wyłapać nawet takiego sa który kosztuje 11 euro

Jak kod na grę może ci wygasnąć ? Wtf ? 

Jakie gry wylosowaliście ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wyobraźcie sobie że widzicie na filmie, że z X kodów dostaje same no-nejmy, indie i gry z przed 10 lat. Gry, które są nic nie warte, a wydaje się na nie prawdziwe pieniądze. Choćby za samo ustawianie losowań nie polecę tej strony. Żeby wyjść na + trzeba mieć sporo szczęścia, ale nie wiem do końca jak to działa. Od siebie nie polecam.

Opublikowano

Mówienie, że się wyszło na + przy jakiejś słabej gierce, która dużo kosztuje na steam jest nonsensem. Mnie i tak wydaje się, że te kody dla youtuberów są podstawiane, albo w ogóle nie działające, bo youtuber tylko czeka na swój przelew za reklamę.

Opublikowano

­Jeśli ktoś ma zawartą umowę z operatorem i co miesiąc musi doładowywać konto określoną kwotą, a całej sumy i tak nie wyda to warto. Dziś zamierzam sprawdzić serwis, zobaczymy co wylosuję za pierwszym razem. 

Mówienie, że się wyszło na + przy jakiejś słabej gierce, która dużo kosztuje na steam jest nonsensem. Mnie i tak wydaje się, że te kody dla youtuberów są podstawiane, albo w ogóle nie działające, bo youtuber tylko czeka na swój przelew za reklamę.

Jeśli potem rozdaje te kody to muszą być działające. 

Opublikowano

­Jeśli ktoś ma zawartą umowę z operatorem i co miesiąc musi doładowywać konto określoną kwotą, a całej sumy i tak nie wyda to warto. Dziś zamierzam sprawdzić serwis, zobaczymy co wylosuję za pierwszym razem. 

Ale wiesz jak się robi losowania na youtube, podstawiasz swoich ludzi i oni wygrywają.

Opublikowano

Proszę Was. Każda "normalna" osoba dostanie jakiegoś bubla, a nie GTA V. To tylko reklama, jak w telewizji - szampon, który u 100% konsumentów neutralizuje wypadanie włosów i takie tam. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Proszę Was. Każda "normalna" osoba dostanie jakiegoś bubla, a nie GTA V. To tylko reklama, jak w telewizji - szampon, który u 100% konsumentów neutralizuje wypadanie włosów i takie tam. 

Akurat z szamponami to nie fejk chyba, że jestes biedni i kupujesz te tanie ;v

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Akurat z szamponami to nie fejk chyba, że jestes biedni i kupujesz te tanie ;v

Jestem biedny, a to był tylko przykład. Wiadomo o co chodzi.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kody działają, ale jest to zrobione tylko dla reklamy. Serwis będzie miał nowych naiwniaków, a youtuber konkurs + przelewik.

Opublikowano

Dostałem 2x Bloop i 2 części hacker evolution ciekawe doświadczenie więcej nie skorzystam.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Również z tego skorzystałem. Wylosowałem jakiś Platypus 2 i 3 ( grę którą miałem z cybermychy w 2000 którymśtam roku) i hacker coś tam. Też mi się wydaje, że to tak działa. Pewnie 1 na 100000 osob trafi jakiś GTA V czy coś, a youtuberzy mają pewnie jakieś podstawione kody tylko po to żeby przyciągnąć naiwniaków. Jednym z tych naiwniaków byłem ja bo obejrzałem jak jakis youtuber wylosował gta V cs go i takie tam i odrazu spróbowałem a wyszło tak jak napisałem wyżej. Podsumowując ich mechanizm reklamy działa nie najlepiej :D ale także nie polecam wydawać tam kasy chyba, że ktoś nie ma co robić z kasą na telefonie.

Opublikowano

Widać że ustawione. Dodatkowo ten skajen słabo udaje. Ja na miejscu właściciela serwisu zerwałbym z nim współpracę 

linki w górę

Opublikowano

Widać że ustawione. Dodatkowo ten skajen słabo udaje. Ja na miejscu właściciela serwisu zerwałbym z nim współpracę 

Ta, szczególnie te wytrzeszczone gały go zdradzają, w ch*uj sztucznie to wyglada.

Opublikowano

Działa sam widziałem jeszcze inną taką podobną stronę.

FortunaGier tylko że tera nie działa (ale tam kupywałem dużo gier lecz jedyne co poszło się j**** to 10 pkt i jedna gra)

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ustawione, wysłałem 3 sms'y i same shity w kótre nikt nie gra i kosztuja max 2 euro, kolega wysłał 6 sms'ow i to samo. Typkom na youtube zawsze tylko porzadne gry lecą

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...