Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagram w cs:go turniejowy a tu jakieś minecrafty...

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, co sądzicie o cs:go od kiedy youtuberzy zaczeli cs'a nagrywać? Nie bez powodu napisałem ten temat, ponieważ trafiłem 2 razy dzisiaj na avatary z minecraftem jakiegoś steva z otwartą mordą i jakiś avatar z głową oczywiście były to piskliwe 10 letnie głosy po czym było że poddajemy się bo biegają z nozami i patrzą się w dół zamiast na głowę.

Albo typek pomyślał że nie dostanie bana i nawalał powoli typa tak długo, że dostał bana na tydzień ( dobrze mu tak )

Nigdy nie wyjdę silvera przez tych mangozjebów którzy mają all osiągniecia ale brązowe oczywiście. ( Unrankedy... )

Mam elite master 70 wygranych.

W dodatku te minezjeby co chwile wyrzucają przez co bana miałem na tydzień ( przed chwila ja został z typem akurat bana na szczescie nie dostałem  3 kille na 15-0 po czym wyrzucił rozumiecie?  

Jesli mieliscie podobna sytuacje, napiszcie w komentarzu, chętnie poczytam :)

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Nigdy nie gram sam zawsze załatwiaj sobie jakąś 1 osobę dzięki której cię nie wyrzucą

http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/

Albo wbij na Wspólne Granie Hajsowników i napisz post

70 wygranych i Silver Serio :O

Ja osobiście może miałem 2/3 takie problemy z tym że ktoś chciał mnie wywalić, większe problemy będą jak wbijesz +kałach i co mecz masz typa który strzela przez smoke banie :D Wiem że to takie płakanie że wszyscy mają hacki ale od ostatnich 4 meczy ciągle mi takich losuje jak nie bania to typ wyskakuje ci ciągle wcelowany w Ciebie gdziekolwiek sie schowasz 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mówię ci zapisz się na FB do Wspólne Granie Hajsownicy Gimpera 90% ludzi tam to silvery więc team złapiesz. Niewierze że jak grasz dobrze to chcą cie wywalić :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jakbys umiał grac to bys wyszedl z silvera. Jakieś pierdolenie o retardow to typowe tłumaczenie unskillowego silvera.

Opublikowano

No niestety tak to jest na takich rangach, ludzie niedoświadczeni, zazwyczaj dzieci. Najgorzej, jak grasz pojedynczo, bez żadnego kompana. Znajdź sobie jakiś team na forum, możesz nawet napisać to w temacie na mpcforum - http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/; grajcie razem, ogarniajcie powoli taktyki smoki, najważniejsze, żebyście nie traktowali gry bardzo poważnie, to tylko gra nie gracie o jakiś puchar, nie musicie się spinać po przegranej rundzie, tu liczy się zabawa, zapamiętaj to :) 

Opublikowano

Po prostu jestes slaby mozesz przegrywac mecze wazne zebys mial dobte staty ja mam na nowym koncie 12 wygranych i gold 2 mimo tego ze tez mialem jakies dzieciaki i rozegralem ich z jakies 40

Opublikowano

@matizal77 Jak nie wiesz jak działa system rang i elo w cs to sie nie wypowiadaj błagam cie. I co obrażasz typka i myślisz że jesteś od niego lepszy, jak masz 3 rangi wyżej ? Zresztą goldy i silvery to to samo. 

Opublikowano

Po prostu jestes slaby mozesz przegrywac mecze wazne zebys mial dobte staty ja mam na nowym koncie 12 wygranych i gold 2 mimo tego ze tez mialem jakies dzieciaki i rozegralem ich z jakies 40

A wiesz ze gold od silvera sie niczym nie rozni :3?

@matizal77 Jak nie wiesz jak działa system rang i elo w cs to sie nie wypowiadaj błagam cie. I co obrażasz typka i myślisz że jesteś od niego lepszy, jak masz 3 rangi wyżej ? Zresztą goldy i silvery to to samo. 

XDD to sie nawet nie nazywa system powinni zrobic nowe rangi + dodac ci ludzi do teamu z podobnym kda a nie daje do teamu na LEM jakies gowna co wychylaja na awke z pistoletami :D

Jakbys umiał grac to bys wyszedl z silvera. Jakieś pierdolenie o retardow to typowe tłumaczenie unskillowego silvera.

Nie kazdy jest takim global elita jak ty ciekawe jak ty sobie radziles jak zaczynales z csem :D.

Nigdy nie gram sam zawsze załatwiaj sobie jakąś 1 osobę dzięki której cię nie wyrzucą

http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/

Albo wbij na Wspólne Granie Hajsowników i napisz post

70 wygranych i Silver Serio :O

Ja osobiście może miałem 2/3 takie problemy z tym że ktoś chciał mnie wywalić, większe problemy będą jak wbijesz +kałach i co mecz masz typa który strzela przez smoke banie :D Wiem że to takie płakanie że wszyscy mają hacki ale od ostatnich 4 meczy ciągle mi takich losuje jak nie bania to typ wyskakuje ci ciągle wcelowany w Ciebie gdziekolwiek sie schowasz 

Juz odrazu wh :D wiesz ze jestes za smokiem to gdy strzelasz to ktos moze to uslyszec ;)? ta naprawde wieksze problemy w kalachu na ktorym robilem 40 killi co mecz uff bardzo duzo poziom gry tam jest xD.Hmm moze dlatego wychodzi ze cie slyszal? 

Topic: Znajdz team pograj na serverach 10/10 moze tam znajdziesz ludzi ogarnietych

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...