Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy- nie mogę wygrać

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę grałem na jouscie, mam 2k elo i postaram się Ci trochę wytłumaczyć co może być powodem twoich porażek. :) 

Czasami ma się gorsze dni i nie ma tak, że cały czas sie wygrywa. Jednego dnia Ci może kompletnie nie iść, będziesz przegrywał to wtedy sobie odpuśc i graj casuale, bądź oglądaj top graczy na 1vs1(to na prawdę bardzo pomaga!). Do tego matchmaking różnie nie działa i czasami dostaniesz przeciwnika z wyższym elo, który jest bardzo doświadczony to powinieneś być na siebie zły. Mi ostatnio trafił sie Masters z 500 wygranymi joustami, przegrałem z nim, ale zły na siebie nie byłem bo przegrałeś z kimś to jest lepszy ode mnie.

1.Ten mecz

http://smite.guru/match/hr/172363759

Za pestilence mogłeś dać Bulwarka, a za Hydre nastakować Ancile. 

2. Widać u Ciebie, że nie znasz kontr na niektóre postacie, dlatego proszę po oglądaj streamy top graczy 1v1. Możesz sie pytać o budowę postaci, oni na pewno Ci pomogą. 

Tutaj lista top graczy 1v1, którzy streamują.

twitch.tv/bennna2

twitch.tv/captaintwiggy

twitch.tv/Mauwthwash

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Tak jak up powiedział, możesz dostawać przeciwnika z wyższym elo, ale nie przejmuj się, że przegrasz, bo to przecież tylko zabawa ;)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Zabawa jest na casualach, na rankedach trzeba spinać dupe i wygrywać

Ale to i tak tylko gra, więc nie ma czym się przejmować

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ty to w silverze powinieneś być z takim W/L.ekhh te gry kwalyfikacyjne...

Już widzę ten twój brąz VI :) Wszyscy dostali like'i, ty dostałeś reporta za Offtopic. Liczę na bana.

Opublikowano

Już widzę ten twój brąz VI :) Wszyscy dostali like'i, ty dostałeś reporta za Offtopic. Liczę na bana.

Śmieszny jesteś człowieczku :P

Człowieczku masz 42 % win  i Platyna II.Już widze tego twojego skylla.

Na 99 % ta twojaa platyna to z gier kwalifikacyjnych.

Opublikowano

Śmieszny jesteś człowieczku :P

Człowieczku masz 42 % win  i Platyna II.Już widze tego twojego skylla.

Na 99 % ta twojaa platyna to z gier kwalifikacyjnych.

ziomeczku wr to nie wszystko co jest w tej grze ja będąc w plat 3 miałem 45% wr tylko dlatego, ze miałem c*****y dzień i przejebałem 10 z rzędu jak ty patrzysz tylko pod katem wr to samo mówi za siebie ze max co umiesz pokazać to poziom 1500 elo

Opublikowano

ziomeczku wr to nie wszystko co jest w tej grze ja będąc w plat 3 miałem 45% wr tylko dlatego, ze miałem c*****y dzień i przejebałem 10 z rzędu jak ty patrzysz tylko pod katem wr to samo mówi za siebie ze max co umiesz pokazać to poziom 1500 elo

ok 50% przeciez mają proplayerzy

czy tylko ja dostaje za piękny mecz 40 min 4 tp a za surr at 10 bo np mam afka -18?

Opublikowano

Następny report za offtopic/spam.

Dobrze gadasz :)

ok 50% przeciez mają proplayerzy

czy tylko ja dostaje za piękny mecz 40 min 4 tp a za surr at 10 bo np mam afka -18?

Polać Mu/Jej dobrze gada :D

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie zbędnego schodzenia z głównego tematu tego wątku.

Ja się uczę gry oglądając Twitche czy filmy na Youtube osób które posiadają jakieś doświadczenie w grze.

https://www.youtube.com/user/TheGameSprout/featuredNa 1vs1 musisz mieć dobrego counter picka, złe dobranie postaci skreśla Cię już na starcie.

cooo

Przecież na 1vs1 jest Blind Pick więc jak ma picknąć coutner picka ? xD

Nic go nie skreśla na starcie, wystarczy mieć pojęcie o kontrujących itemka przeciwnika i grać z głową. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie zbędnego schodzenia z głównego tematu tego wątku.

Ja się uczę gry oglądając Twitche czy filmy na Youtube osób które posiadają jakieś doświadczenie w grze.

https://www.youtube.com/user/TheGameSprout/featuredNa 1vs1 musisz mieć dobrego counter picka, złe dobranie postaci skreśla Cię już na starcie.

To co powiedziałeś jest totalnie bezsensowne, myślę, że powinieneś zastanowić się nad tą wypowiedzią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...