Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikro do 120 zł

bartosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie szukam słuchawki pod cs:go z dobrym mikro do 120 zł, co polecacie ?

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Czytałem o Creative Fatality i ludzie piszą że mają cienkie kabelki, trochę się boję o te kable mając młodsze nieogarnięte rodzeństwo :D

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

z kablami to prawda ale zawsze nie wiem mozesz owinąc je czymś zrobić sobie "Obudowę" np z drutu miedzianego czy coś tylko trudne takie coś i raczej sie nie przyda bo kabel będzie sztywny. ale nie bój sie wystarczy zebys nie najeżdżał krzesłem po kablu czy coś a kabel mozesz wjebać za biurko czy gdzieś i będzie ok

Opublikowano

z kablami to prawda ale zawsze nie wiem mozesz owinąc je czymś zrobić sobie "Obudowę" np z drutu miedzianego czy coś tylko trudne takie coś i raczej sie nie przyda bo kabel będzie sztywny. ale nie bój sie wystarczy zebys nie najeżdżał krzesłem po kablu czy coś a kabel mozesz wjebać za biurko czy gdzieś i będzie ok

A jak się sprawuje mikrofon w grze i na tsie ? Są jakieś szumy ? Wyłapuje hałasy z oddali (#rodzeństwo<3) kiedy coś mówisz ?

polecam superluxy hd681  + osobny mikrofon zalman zm-mic1

Te same pytania co wyżej jeżeli chodzi o mikro :D

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

A jak się sprawuje mikrofon w grze i na tsie ? Są jakieś szumy ? Wyłapuje hałasy z oddali (#rodzeństwo<3) kiedy coś mówisz ?

Te same pytania co wyżej jeżeli chodzi o mikro :D

Miałem ten mikrofon póki nie przerzuciłem się na Cloudy. Jest spoko jak za 15 zł. Jakość jest spoko, szumów prawie nie ma (zawsze jakieś są, ale nie tak dużo jak niektórzy mają) + bardzo poręczny. Możesz odpiąć itp. Polecam ten zestaw Superluxów + Zalman, nie baw się w żadne Headsety 4 Gamers :)

he?

Opublikowano

series v1 mają mikro, a są spoko.

Jest dużo opinii że mikrofon jest bardzo słaby, jakieś propozycje co do innego oddzielnego mikro ?

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Czytałem o Creative Fatality i ludzie piszą że mają cienkie kabelki, trochę się boję o te kable mając młodsze nieogarnięte rodzeństwo :D

miałem, i troszeczke gryzłem ten kabel, popsuły się, jednak przyczyną był popsuty wtyk minijack. Ja CI polecam superluxy a mikrofon odzielnie - zalman mic 1 [ czy jak tam to sie pisze ]. Ja go mam, kosztował niecałe 20 zł, a jest lepszy niż w słuchawkach. 

Opublikowano

Przekonaliście mnie do superluxów + zalman, poczytam jeszcze jutro więcej o tym sprzęcie i zamknę temat jeżeli nie będzie nowym propozycji a tymczasem wszyskim dziękuję i życzę dobrej nocy.

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Roccat syva 80zł male , wygodne czego chciec wiecej xD tak serio polecam czułe mikro nima szumu + czysty dzwiek Do sluchania muzyki tez polecam posiadaja dobre basy

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=EZK2shltiIo- porównanie zalmana, do tego co proponuje pan uwotm9

Moim zdaniem ceną i jakością głosu wygrywa zalman mic, ale jest to nieregulowany klips, nie da go sie powiększać bo pęknie, czasami spada mi z koszulki i kabla od słuchawek.

Trust Starzz - Mikrofonu nie znam, nie miałem, ale jest stabilny, położony na biurku.  Ceną jest ok 2-3 razy większy niż zalman mic, zależy w jakim sklepie.

Opublikowano

Mialem mikrofon trust starzz rozwalil sie z dnia na dzien. Prawdopodobnie elektronika bo kabel sprawny.

Co sadza inni o roccat syva jako sluchawkach do csgo ?

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Słuchawki dokanałowe/douszne do grania? Proszę Cię. Po godzinie grania będziesz musiał słuchawki zdejmować bo uszy będą boleć. Dźwięk CS jest płytki jak 14 w gimnazjum ale i tak coś usłyszysz ale IMO do grania tylko i wyłącznie nauszne. Wygłuszają otoczenie + słyszysz dobrze. Grałem na słuchawkach otwartych i samochody za oknem bardzo mi przeszkadzały, na telefonowych też chwile grałem, jakoś szło ale lipa była. 

/Edit: Opaliłem sobie CS na najtańszych słuchawkach telefonowych na nie zarzuciłem moje Cloudy i boże... O tyle co strzały słychać w miare precyzyjnie to boty biegające koło mnie nawet odgłosów nie oddawały (nie słyszałem). Nie ładuj się w douszne... 

he?

Opublikowano

Zdecydowalem sie juz na zestaw superlux + zalman i tutaj pytanie do fanow superluxow do csa bede lepsze hd681 czy hd681 evo mk2 ?

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Odswiezam

Co do mojego pytania

Czytalem ze evo mk 2 maja wygodne wymienne pady i podlaczane kable 1m i 3m ale swoje muzyczne zdolnsci osiagaja po wymianie kabla. Orientuje sie ktos czy wymiana kabla polepszy dzwiek w csie ? Myslicie ze hd681 wystarczy do dobrego i wygodnego(kilka godzin w sluchawkach) grania ?

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...