Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zainstalowałem ponownie steam a, a on nie widzi gier

Kesaidap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W skrócie usunąłem steam, i zainstalowałem go ponownie. Efekt tego jest taki, że wszystkie gry są na kompie, a steam chce je instalować jeszcze raz. Co zrobić, żeby steam je "zobaczył" ?

Mam skopiować grę i wrzucić ją do jakiegoś folderu ?

Opublikowano

Wszystkie pliki gry są w folderze Steam'a, więc musiałeś je tak jakby odinstalować. Chyba, że zmieniałeś do nich ścieżkę to przerzuć foldery z grami do Steam->SteamApps->common

Opublikowano

Jeśli masz wszystkie gry skopiowane do folderu Steama no to dajesz 'instaluj' steam wyszkuje pliki i czasem mu coś odwala i tak pobiera trochę GB, mimo że wszystko już masz ale mniej niż całość.  

he?

Opublikowano

Wszystkie pliki gry są w folderze Steam'a, więc musiałeś je tak jakby odinstalować. Chyba, że zmieniałeś do nich ścieżkę to przerzuć foldery z grami do Steam->SteamApps->common

Usunąłem steam wraz z biblioteką gier. Co do folderu common, to nie mogę wrzucić tam cs go 

Dobra przeboleje te 8 godzin, ale zrobiłem błąd klikając instaluj grę, przez co nawet gdy wrzuciłem grę do folderu, gdzie ona się pobierała steam jej nie widział i pobierał dalej chociaż miał już te pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...