Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PSD] Zestaw do prezentacji BY AuriDesign

Auri`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Cześć , jako iż zaczynam "zabawę" z metinem ( w sensie grafika ) mam dla Was zupełnie darmowy zestaw pod prezentację.

Jest to moja pierwsza praca tego typu więc liczę na wyrozumiałość.

2dulggm.png

zxc

Opublikowano

auri aka shaki graphic design

bo tej chujowej czcionce bym cie wszedzie pznal xD

Nie zbyt wiem o co chodzi ...

Opublikowano

Shaki zmienił nick :(? Za dużo nakradł xD?

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Shaki zmienił nick :(? Za dużo nakradł xD?

1. Nie zmieniłem nicku.

2. Nic nie ukradłem.

3.  31320yv.jpg

Cya.

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsHaki` dno xD bo naprawdę ciężko zrobić stronę na facebooku-majac konto główne robisz strone w doslownie 2 min hah,lepsze jest ze post zostal dodany wczorajj o godzinie 17 a wiadomość dostałeś o godzinie 19 -takie czyny po fakcie :D

1.Auri byl dostepny o 10:23 i nic w temacie tym nie napisał i dziwnym trafem Ty jestes aktywny (albo inaczej) Ty napisałeś post 11min po tym jak Auri zszedł,troszkeee dziwne :D
coz no s**t sherlock :< 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsHaki` dno xD bo naprawdę ciężko zrobić stronę na facebooku-majac konto główne robisz strone w doslownie 2 min hah,lepsze jest ze post zostal dodany wczorajj o godzinie 17 a wiadomość dostałeś o godzinie 19 -takie czyny po fakcie :D

1.Auri byl dostepny o 10:23 i nic w temacie tym nie napisał i dziwnym trafem Ty jestes aktywny (albo inaczej) Ty napisałeś post 11min po tym jak Auri zszedł,troszkeee dziwne :D

coz no s**t sherlock :< 

możesz k***a zrozumieć że nie mam nic wspólnego z "Auri" gównie mnie k***a obchodzi co on robi jprdl pozwolic uzyc tła i zaraz ku*wa ze pod drógim nickiem siedze , idz sie lecz ...

Własnie czekaj hmm... Ty to chyba asfen albo cannzas albo 1942387452857 innych użytkowników jesteś , bo jak tak patrze to Ty jesteś jak jego/ich nie ma... hmm..

Zrobiłem nowego fp , całą strone tyle grafiki po to żeby sobie na dwóch nickach siedzieć , geniusz <3

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...