Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botrk Exploit <3

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To że nie mam bana za to  xD I ss na pamiątke.

To zazdroszczę ja dostałem na dwóch kontach

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

jak to działało

W skrypcie zaznaczales pewna opcje juz nie pamietam jak dokladnie sie zwala a potem musiales juz tylko zarobic kase na botrka. Nie mogles kupowac innych itemow, bo moglo nie zadzialac zbugowanie botrka.

Jak juz zarobiles to kupiles botrka i Ci go automatycznie zwrocilo i magicznym sposobem i tak go miales zbugowanego i niewidocznego w ekwipunku.

Ale to nie problem bo dzieki skryptowi RefundExploiter mogles na starcie miec nieskonczonosc potek i wardow.

Botrk exploit dzialal tak, ze wciskales guzik i zabijales typa w sekunde aktywem botrka, ktory zadawal kilkanascie razy obrazenia.

Opublikowano

W skrypcie zaznaczales pewna opcje juz nie pamietam jak dokladnie sie zwala a potem musiales juz tylko zarobic kase na botrka. Nie mogles kupowac innych itemow, bo moglo nie zadzialac zbugowanie botrka.

Jak juz zarobiles to kupiles botrka i Ci go automatycznie zwrocilo i magicznym sposobem i tak go miales zbugowanego i niewidocznego w ekwipunku.

Ale to nie problem bo dzieki skryptowi RefundExploiter mogles na starcie miec nieskonczonosc potek i wardow.

Botrk exploit dzialal tak, ze wciskales guzik i zabijales typa w sekunde aktywem botrka, ktory zadawal kilkanascie razy obrazenia.

Ponoć ten RefundExploit jeszcze działa ale tylko na poty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...