Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które słuchawki wybrać? SS Siberia V2 czy Razer Kraken? Może jeszcze jakieś polecacie w cenie 200zł? Chodzi mi o sluchawki do gamingu z jakimś spoko mikrofonem do csa lub ts3

U mad m8?

Opublikowano

Krakeny za 200zł?

Chyba na allegro, ale tak krakeny o niebo lepsze od v2

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Krakeny to gówno (sam je posiadam i wiem co mówię)

W tej cenie lepiej kupić Superlux HD668b i Zalman ZM-MIC1

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Krakeny to gówno (sam je posiadam i wiem co mówię)

W tej cenie lepiej kupić Superlux HD668b i Zalman ZM-MIC1

Mój kolega je posiada i mówi, że to najlepsze słuchawki jakie miał.

krakeny zdecydowanie, dołóż kilka złoty i kup te z mikrofonem, nie wiele droższe są teraz.­

Czyli krakeny pro ;D

Idzie dostać na allegro nawet za 190zł

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Z moich punktu widzenia jest tak. 

SS - Słuchawki dobre jednak wiele osób skarży się, iż po dłuższym użytkowaniu bolą uszy.

Co do razer to inna bajka ponieważ wydaje mi się, że w tej marce płaci się za logo :v I tyle :D 

Jak dla mnie najlepszym wyborem teraz do gier typu CSGO czy coś takiego są HyperX tylko one są o 90 zł droższe niż 200zł :P Ale warto wydać te pieniądze :D 

Nie są one zrobione z plastiku ani wypchane takim jakby papierem jak to Razer robi (Słuchawki pogryzione przez psa więc wiem co mówie :) ) Słuchawki HyperX są zrobione z aluminium. Mikrofon nie szumi ani nic jest idealny. Są one dopasowane do każdej osoby. Gąbki są na tyle idealne, że nic nie powinno boleć po dłuższym użytkowaniu :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Siberie są strasznie słabe, krakeny też nie najlepsze, ale jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma, to krakeny.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Chłopie Krakeny najlepsze! :D

"Garnizon i ludność stolicy wypełniły powinność żołnierską ponad granice ludzkiej wytrzymałości i męstwa. Pozostanie [walka Warszawy] ona na zawsze powodem niepospolitych sił moralnych Narodu Polskiego i jego nieugiętej woli niepodległego istnienia."

Wypowiedziane zaraz po kapitulacji Warszawy po powstaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...