Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Age of Gantia - Mapa wydarzeń

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

no no, wygląda dobrze, weźcie jakąś ciemniejszą mapę zróbcie, taką z klimatem nocnym czy co, specjalnie do zabaw :>

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Widać podniosłeś poziom swoich umiejętności, szkoda że tylko w WE, powinieneś jeszcze podszkolić Photoshopa bo to tekstury budują klimat na całej mapie. ;)
Przyznaję widać różnicę od ostatniego czasu jak wchodziłem na mpc.
Robisz tylko wciąż jeden i ten sam błąd, dobierasz złe drzewa do podłoża, chodzi mi o różnice koloru tekstury np. nie pasujące liście i pień do tego co leży pod drzewem.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Widać podniosłeś poziom swoich umiejętności, szkoda że tylko w WE, powinieneś jeszcze podszkolić Photoshopa bo to tekstury budują klimat na całej mapie. ;)

Przyznaję widać różnicę od ostatniego czasu jak wchodziłem na mpc.

Robisz tylko wciąż jeden i ten sam błąd, dobierasz złe drzewa do podłoża, chodzi mi o różnice koloru tekstury np. nie pasujące liście i pień do tego co leży pod drzewem.

Rozumiem o Ci chodzi, użyłem innych bo nie chciałem spamować na całej mapie tym samym. ^^ Musze się zaopatrzyć w coś nowego. Na następnej mapie o to zadbam. ;)

To nadal nie są moje pełne możliwości

Opublikowano

Zróbcie nową mapkę ślubną :D.. Dojebcie jakiś światełek i wgl hehe :D a jak nie ślubną to chociaż taką do zabaw, ciemną z jakimiś lampeczkami itp ;p

Opublikowano

Szalejesz ;) Sporo miejsca na nowe questy a to na plus, bo samo bicie w v2/grocie jest nudne :)
Co do tego by zrobić mroczną mapkę z klimatem też jestem za...a widać, że nie muszę się zastanawiać czy Ciebie na to stać :)
Czekam na następne ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

slabe widzialem lepsze w swoim pieknym zyciu ale cwicz moze cos kiedys osiagniec

Cieńki jesteś, jak coś to mnie nie rusza, że próbujesz celowo tutaj nas hejtować bo wszyscy wiedzą, że równasz się z poziomem zera ale wiedz, że nie ruszają mnie twoje chore bóle d*py.

Opinia takiego zera mnie nie obchodzi i pierwszy i ostatni raz odnoszę się do twojej jakiejkolwiek wypowiedzi, usuń moją grafikę z "powrotu legendy" :D . I poćwicz nad lepszymi argumentami.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

slabe widzialem lepsze w swoim pieknym zyciu ale cwicz moze cos kiedys osiagniec

Ból dupy activated.

Mapę robiłem specjalnie w twoich kolorach. Szkoda, że ci się nie spodobała.

Następnym razem postaram się lepiej.

Nie pokazuj, że aż tak Cię coś boli. Nikt na to uwagi nie zwróci, a sam z siebie zrobisz idiotę tylko, a po co to komu?

Wyprzedziłeś mnie http://scr.hu/4a6q/d7t71

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...