Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bratem ;x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa mam problem z bratem. Przyjechal na cale wakacje normalnie studiuje 100+km od nas i mam wolna chate i moge cwwiczyc na hantlach w te wakacje w ogole z domu nie wychodzi siedzi przed lapotem i gra w csa :_: a ja cwiczyc nie moge, przeszedlem na 9,5kg jak nie bede cwiczyl bede musial zmienic wage. Jakies propo :D?

Opublikowano

Jeśli chodziło ci o to, co mógłbyś robić zamiast ciskania handlami w brata, to polecam znaleźć se robotę, zarobić pięć stów i kupić gitarę. Na używany keyboard też ci starczy.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Weź kose albo hantle i pierdolnij mu w łeb, zrób mu cs-a na żywo i niech spierdala z domu

ps.

podaj jego nick i range na steamie

Opublikowano

skoro siedzi na laptopie to powiedz mu żeby wypierdalał do innego pokoju bo nie możesz się skupić przy jego jękach :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Możesz ćwiczyć w innym pokoju lub on może grać w innym pokoju.

skoro siedzi na laptopie to powiedz mu żeby wypierdalał do innego pokoju bo nie możesz się skupić przy jego jękach :)

W drugim pokoju siedzi siostra :D

Opublikowano

Jeśli masz ławeczkę to wynieś ją na dwór i trenuj na dworze - będziesz miał dodatkową rozgrzewkę...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

ale ze niby czemu ćwiczyć nie możesz? potrzebujesz laptopa do ćwiczen?

Ćwiczy z Chodakowską.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Ja juz tam rzadze

xD  xD  xD  xD

Co do tematu mam pewien genialny plan.

Zakładamy że odchodzi on od komputera 6 razy dziennie (jedzenie / wc / wc / jedzenie / wc / jedzenie) - kolejnosc przypadkowa

Zakładamy że Ty potrzebujesz tylko 6 serii. Sprawa jest prosta, po każdym odejściu Ty wskakujesz niczym ninja (dodatkowy trening) robisz serie i robisz wypad jak ninja.  xD

Opublikowano

Sokoro mieszkasz w bloku to możesz iść do piwnicy .

Opublikowano

A ile masz pokojów? Jak każdy jest zajęty, to może ćwicz w przedpokoju albo w kuchni, ewentualnie w łazience.A tak w ogóle to nie rozumiem czemu możesz ćwiczyć w pokoju, w którym gra twój brat.

Opublikowano

A może on ćwiczy na laptopie? I dlatego nie może ćwiczyć bo mu brat lapka zajmuje? 

Na klatce schodowej zawsze możesz spróbować ćwiczyć. 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

W piwnicy siostra robi imprezy a w pokoju jest mama a robie 3 serię po 15 powtórzeń nie wliczając ćwiczeń bez hantli

ja p******e typie xDDD na kazda odpowiedz masz wymowke idz do kibla i rob serie 

Opublikowano

Idź ćwiczyć na dach.

Coś mi się zdaję, że tu nie chodzi o ćwiczenia, a raczej o przejęcie kompa. Temat w tejże chwili jest tylko przykrywką.

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...