Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sfdb.overi

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sobie jak najszybciej nabić klaser i problem jest w tym, że kiedy mam odpaloną konsole, i klikam bohater ->clear ->klaser ->clear -> bohater -> clear -> klaser i mam ten magiczny plik to pisze mi "failed to load response data" i po chwili pojawia się drugi plik z mega krótkim kodem, np "|||zMD44e9+0oqbKsg/GSrhbQ==" Co zrobić aby to działało normalnie?

Próbowałem na Chrome i na Mozilli - na obydwu przeglądarkach to samo.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

W najnowszej wersji swf 800+ raczej nie będzie to działać. "failed load response data', nie mogło załadować response, bo w nowym swf jest ono zakodowane na literki i znaki specjalne, zaś w 555 i mniejszych jako cyfry.

Ten krótki kod to struktura, tzw. response.

Opublikowano

Czyli aktualnie to nie działa :/ A szkoda, będe musial jednak zostawiac sfbota zeby bil mi nisko rankingowych graczy na noc. Dziekuje za pomoc :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jakie jest prawdopodobieństwo, że zostanę przyłapany na jego używaniu? Zastanawiałem się nad skorzystaniem z niego ale nie chcę dostać bana

99%, że nie dostaniesz. Kiedyś stawiałem tego bota na androida na noce i bana nie dostałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...