Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Modele 3D - dla Lineya.pl

pewi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modele są spoko chociaż nie w moim guście :P  Słoń ma opancerzenie pandy ymirowej ?:>

Znowu przyszedłeś płaczku na te forum ? :D  Tak to  "yebac mpc", a teraz sobie nowe konto założył. Widać, że nic lepszego w życiu nie masz do roboty ^^ Co do inwencji twórczej to Ty nie powinieneś w ogóle się o niej wypowiadać :)

Exportujesz modele, ja też.

Ja do tego robię grafikę 2d i wiele innych rzeczy z grafiki, więc jeśli Ty oceniasz moją inwencję twórczą to musisz być niezłym hipokrytą. 

PS. Ile jeszcze moich tekstur, modeli itd. podrobisz i opchniesz za PLN'y jako "modele z Atre yi."?

QTIn6VZ.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exportujesz modele, ja też.

Ja do tego robię grafikę 2d i wiele innych rzeczy z grafiki, więc jeśli Ty oceniasz moją inwencję twórczą to musisz być niezłym hipokrytą. 

PS. Ile jeszcze moich tekstur, modeli itd. podrobisz i opchniesz za PLN'y jako "modele z Atre yi."?

Nigdzie nie podpisywałem swoich modeli jako asreji. Chciałem pokazać jak bardzo są to  wasze "autorskie" modele. Nigdzie nie napisałem nic o twojej "inwencji" więc czepiasz się o nic :) A bez naida to uja byś wyeksportował, a nie model. Więc powiem tyle w grafice 3d sam do niczego nie doszedłeś. Do twojej grafiki 2d nic nie mam.  Denerwuje mnie tylko ta twoja przemądrzałość w każdym temacie. 

@pewi  Animacje dorabiałeś w maxie czy w czym innym ?:D

^^

Opublikowano

Nigdzie nie podpisywałem swoich modeli jako asreji. Chciałem pokazać jak bardzo są to  wasze "autorskie" modele. Nigdzie nie napisałem nic o twojej "inwencji" więc czepiasz się o nic :) A bez naida to uja byś wyeksportował, a nie model. Więc powiem tyle w grafice 3d sam do niczego nie doszedłeś. Do twojej grafiki 2d nic nie mam.  Denerwuje mnie tylko ta twoja przemądrzałość w każdym temacie. 

@pewi  Animacje dorabiałeś w maxie czy w czym innym ? :D

Przepraszam bardzo, ale chyba mimo że się nie lubimy, musisz mi przyznać że w tym przypadku to nie jest przemądrzałość.

Ktoś piszę "Jest 1 model z TERY", Ty i ja exportujemy z TERY więc wiemy że to kłamstwo, ja to piszę wprost, gdzie tu przemądrzałość? :)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale chyba mimo że się nie lubimy, musisz mi przyznać że w tym przypadku to nie jest przemądrzałość.

Ktoś piszę "Jest 1 model z TERY", Ty i ja exportujemy z TERY więc wiemy że to kłamstwo, ja to piszę wprost, gdzie tu przemądrzałość? :)

No dobrze, ale widać, że nie robi tego na odpierdol. Słoń ma modyfikacje (opancerzenie) , resztę taką jaką jest pewnie zażyczył sobie kupujący.  Tekstury w dds więc nie jest to niestaranny export.

^^

Opublikowano

Nadal czekam na screeny, później możesz mnie oczerniać.

To, że na Twoim serwerze (przec chwilą dostałem link do preżki) to jedyne co widziałem, to chyba każdy model z TERY i 0 edycji modelu - na teksturę nie patrzę. 

Powtarzam ostatni raz, wszystkie modele poza gryfem nie są z TERY! - i tak mam nadzieje pozostanie do końca.

@mark13

Animacje robię obecnie w 3ds maxie, jednak niedawno zacząłem się interesować cinema4D, które ma ciekawe modyfikacje do animacji.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

@pewi  Animacje dorabiałeś w maxie czy w czym innym ? :D

Znaidział się chłopak i co zrobisz? nic. Z takimi to się nie zaczyna tematu bo się czepi jak rzep psiego ogona ;-;

Będą jeszcze jakieś wstawki z Lineyi ? :p

­

Opublikowano

Nadal czekam na screeny, później możesz mnie oczerniać.

To, że na Twoim serwerze (przec chwilą dostałem link do preżki) to jedyne co widziałem, to chyba każdy model z TERY i 0 edycji modelu. 

Powtarzam ostatni raz, wszystkie modele poza gryfem nie są z TERY! - i tak mam nadzieje pozostanie do końca.

@mark13

Animacje robię obecnie w 3ds maxie, jednak niedawno zacząłem się interesować cinema4D, które ma ciekawe modyfikacje do animacji.

Wytłumaczę Ci coś, a potem sobie mów co chcesz.

To że dodałeś "X" element na model z TERY, nie oznacza że ten model nie jest z TERY, tylko że przerobiłeś model z TERY.

Jeśli się uważasz za osobę która chce się podpisać pod takim modelem, to zrób mu zestaw kości, zamapuj teksturę i dopasuj animację, bo na chwilę obecną dodałeś siodło które jest praktycznie 1% Twojej ingerencji w cały proces tworzenia funkcjonalnego modelu.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

To że dodałeś "X" element na model z TERY, nie oznacza że ten model nie jest z TERY, tylko że przerobiłeś model z TERY.

Jeśli się uważasz za osobę która chce się podpisać pod takim modelem, to zrób mu zestaw kości, zamapuj teksturę i dopasuj animację, bo na chwilę obecną dodałeś siodło które jest praktycznie 1% Twojej ingerencji w cały proces tworzenia funkcjonalnego modelu.

Wydaje mi się, że na świecie istnieją ludzie, których powinno się ignorować. To co widzisz na załączonym obrazku to jedynie model, skąd wiesz co on ma razem z modelem w folderze? Jakie animacje itd? Jaka masz pewność, że to zwykły eksport, a nie własne czy przerobione animacje? Najpierw pomysl lub zapytaj, a dopiero się wypowiadaj.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

To i tak wiecej niż twoja ingenercja w modele na asreji gdzie przemalowałeś sobie tylko teksturki

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

To i tak wiecej niż twoja ingenercja w modele na asreji gdzie przemalowałeś sobie tylko teksturki

Oj Kizio gdyby to napisał mark to może jeszcze miało by to sens, ale nie zapominaj że jesteś człowiekiem który toćka w toćke skopiował większość moich prac.

Co ja wstawiłem na Metin2-Media, widziałem potem 5 razy gorzej wykonane u Ciebie. - I bardzo proszę nie mów że tak nie było, bo nawet latające lampiony ode mnie skopiowałeś. (Człowiek myśli że ma z*******y pomysł na coś innowacyjnego, a tu wbija taki Kizio i cudownym trafem ma identyczny pomysł!)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Drogi mizune powiem ci tak, zajmij się tym swoim serwerem a nie pierdol głupot, wchodzisz w ten temat upierasz się że masz racje ale dowodów zero. Przyjdź do tematu jak zdobędziesz te swoje "dowody". Jak na razie to plujesz do Pewiego jak małe dziecko w śliniaczku, jak masz coś komentować "Bo model jest z terry" to wyjdź i nie wracaj, grając u ciebie na serwerze widziałem same modele npc, mobów które ty co najwyżej wyexportowałeś i miałeś wyjebane jednymi słowy w ich edycje. Z jednej strony się nie dziwie że ci prezke zamkneli, sam bym ci zamknął za te twoje głupkowate zachowanie.

Tak jestem noname ale zaczynają mnie takie osoby jak ty wyprowadzać z równowagi. Jednymi słowy potrafisz wejść w byle jaki temat, spróbować kogoś obrazić albo zdenerwować, nic ciekawego jak do tej pory nie pokazałeś w swoich umiejętnościach, więc radze ci ochłonąć i zmądrzeć bo jeżeli masz się zachowywać jak rozwydrzone dziecko bo coś ci się nie podoba to się nie zdziwię jak kiedyś przegniesz pałkę i nikt ci ddosa na serwer nie puści tylko w zęby szczała wyprowadzi.

Opublikowano

W tym momencie jesteś śmieszny...

Chciałbym podzielić się z wami eksportowanymi, również jak i edytowanymi modelami 3d przez moją osobę (animacja również została edytowana/poprawiona/dorabiana).

O to pierwsze zdanie w temacie - nie jest nigdzie ukryte. Od razu na starcie napisane, że są to modele wyeksportowane.

To, że rzucasz pustymi 'słowami' nie oznacza, że bez żadnych screenów/itp możesz od tak sobie wejść i pisać głupoty.

Słoń, jak i pies nie są z TERY. Ile razy mam to jeszcze napisać, abyś w jakikolwiek sposób chciał mi udowodnić, że jest inaczej?

Napisałem również, że dorabiane/edytowana zostały animacje...

To nie jest czysty import/export... tylko włożyłem w to trochę pracy, tak aby animacja nigdzie się nie bugowała, a tam gdzie nie było to robiłem od 0.

Powiedz mi, na grzyba w ogóle się do mnie teraz doczepiłeś? Idź na inne fora, np. epvp, metin2dev idp. i pisz każdemu grafikowi 3d, to co w tym temacie.

W ogóle kiedyś robiłeś animacje dla modelu z licznymi kościami? tak aby wyglądało to na ruchy naturalne? wątpię. Więc proszę nie pouczać mnie, jeśli nie masz do tego uprawnień (wiedzy).

Jakbym chciał robić modele od 0, to mógłbym robić. ale samemu się nie opłaca, bo za dużo roboty - nie oteksturuję modelu, bo nie jestem grafikiem 2D, który ma do tego smykałkę.

W sumie jaki grafik 2D dałby radę otekturować model od 0?

Tak, koście mogę stworzyć, wraz z hierarchią kontrolkami itp, zmapować też, zrigować/zeskinować/wykonać animacje? no problem.

Ale nie stworze szkicu modelu oraz go nie oteksturuję.

Zresztą tworzenie modelu mooba/peta/npc/mounta do metina w ogóle nie jest opłacalne. Po pierwsze zajmuję to sporo czasu, po drugie nikt nie kupi tak drogiego modelu... Sry ale nie sprzedawałbym ich po 50zł.

Btw dać Ci orginalny model słonia, oraz pandy ymirowskiej(opancerzenie) i  zobaczymy jak ty to wykonasz w 5min?

Opublikowano

Ja dążyłem raczej do tego, że nie jest ważne to skąd wziął ten model, tylko to jak go wyexportował. Ja w terze już dawno nie siedziałem, więc nie mam pojęcia co tam się teraz znajduje :)

^^

Opublikowano

Drogi mizune powiem ci tak, zajmij się tym swoim serwerem a nie pierdol głupot, wchodzisz w ten temat upierasz się że masz racje ale dowodów zero. Przyjdź do tematu jak zdobędziesz te swoje "dowody". Jak na razie to plujesz do Pewiego jak małe dziecko w śliniaczku, jak masz coś komentować "Bo model jest z terry" to wyjdź i nie wracaj, grając u ciebie na serwerze widziałem same modele npc, mobów które ty co najwyżej wyexportowałeś i miałeś wyjebane jednymi słowy w ich edycje. Z jednej strony się nie dziwie że ci prezke zamkneli, sam bym ci zamknął za te twoje głupkowate zachowanie.

Tak jestem noname ale zaczynają mnie takie osoby jak ty wyprowadzać z równowagi. Jednymi słowy potrafisz wejść w byle jaki temat, spróbować kogoś obrazić albo zdenerwować, nic ciekawego jak do tej pory nie pokazałeś w swoich umiejętnościach, więc radze ci ochłonąć i zmądrzeć bo jeżeli masz się zachowywać jak rozwydrzone dziecko bo coś ci się nie podoba to się nie zdziwię jak kiedyś przegniesz pałkę i nikt ci ddosa na serwer nie puści tylko w zęby szczała wyprowadzi.

Nic ciekawego nie pokazałem, po za tym że większość dobrych serwerów korzysta z mojej grafiki, map i modeli.

A co do edycji mobów, mój serwer jest jedynym które ma autorskie efekty podpięte pod moby, bo samo udoskonalenie modeli Nam nie starczyło :P

Doinformuj się na przyszłość.

Wszyscy odebrali mój post jako atak na autora prac, bez sens.

Po prostu uważam że powinien napisać wprost skąd jest model, a nie uważać się za twórcę modelu dlatego że dodał do Niego siodło, to aż śmiesznie brzmi jak się to piszę. Czy ja gdzieś zhejtowałem te modele? Napisałem że są brzydkie? Powiem więcej ten gryf u mnie robi za bossa.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Nic ciekawego nie pokazałem, po za tym że większość dobrych serwerów korzysta z mojej grafiki, map i modeli.

A co do edycji mobów, mój serwer jest jedynym które ma autorskie efekty podpięte pod moby, bo samo udoskonalenie modeli Nam nie starczyło :P

Doinformuj się na przyszłość.

O jprd... Efekty... Hahaha zajebiaszczo, po pierwsze zmieniasz temat bo gadamy o modelach a ty o efektach , taki problem efekt zrobić i podpiąć ? byle gówno z mpcforum, takie jak ja potrafiło by coś takiego zrobić, wystarczy usiąść i pomyśleć. Chętnie bym pokazał co umie bo głupi nie jestem ale czasu mi brakuje. Jak na razie bawię się w robienie map i powoli jakoś mi to wychodzi, stworzenie modelu pewnie to nie problem co nie @mark13 ? tylko trzeba chcieć i mieć na to czas, niestety nie każdy go ma w tym ja a do tego ludzie strasznie się leniwi zrobili co przekłada się na to że żerują na mpcforum i mt2dev. Jak mogę być doinformowany jak wasze dziecko z zespołem Downa(nie mam nic do takich ludzi, są chociaż na swój sposób mądrzejsi niż zdrowi ludzie) zmarło, bo zamiast go pielęgnować słuchaliście się debili. Rozłożył mnie też ten wasz system mobów jako petów, w połowie można go zdobyć w grze a w połowie  w IS, winszuje pomysłu na hajsiki.

Opublikowano

Wszyscy odebrali mój post jako atak na autora prac, bez sens.

Po prostu uważam że powinien napisać wprost skąd jest model, a nie uważać się za twórcę modelu dlatego że dodał do Niego siodło, to aż śmiesznie brzmi jak się to piszę. Czy ja gdzieś zhejtowałem te modele? Napisałem że są brzydkie? Powiem więcej ten gryf u mnie robi za bossa.

@1361622928-U485574.pngMizun

Czy ja gdzieś napisałem, że ja wykonałem te modele od 0? tyle co od 0 to wykonałem gdzieniegdzie animację.

Jakbyś grzeczniej wszedł z pierwszym postem, to dostałbyś już odpowiedź post niżej. Ale wolałeś przejść od razu do offensywy..

Powtarzam kolejny raz, te modele na 100% nie są z TERY.

Tak więc jak już się tak uparłeś, że są to modele z Tery (bez najmniejszych zastrzeżeń), to z przyjemnością z uśmiechem na twarzy poczekam na te screeny :)

Opublikowano

Oczywiście propsuję, Paweł moja mordka. Robote odjebał na połysk.

Wkrótce ukarze się więcej ss'ów z Lineyii. 

11136348493818868344.png

Fanapge (Kliknij w sygnaturkę.)

Opublikowano

Czy ja gdzieś napisałem, że ja wykonałem te modele od 0? tyle co od 0 to wykonałem gdzieniegdzie animację.

Jakbyś grzeczniej wszedł z pierwszym postem, to dostałbyś już odpowiedź post niżej. Ale wolałeś przejść od razu do offensywy..

Powtarzam kolejny raz, te modele na 100% nie są z TERY.

Tak więc jak już się tak uparłeś, że są to modele z Tery (bez najmniejszych zastrzeżeń), to z przyjemnością z uśmiechem na twarzy poczekam na te screeny :)

Dobra to jest z Tery i c**j, nawet Twój avatar jest z tery, nawet styl tego forum jest z Tery. JEST TYLKO JEDNA GRA KTÓRĄ MOŻNA WYPAKOWAĆ I ZIMPORTOWAĆ

MODELE DO METINA! JEST TO TERA ! 

Napisałbym jeszcze coś, ale uznali by że nawet ten post jest z Tery...

TERA MA LITERKI TAKIE JAK:

A T R E

DODAJMY:

Y A

Powstaje magiczne słowo, nie mpcforum.pl czy kaszanka.pl tylko A T R E Y A 

­

Opublikowano

Kolego mija już drugi dzień, a screenów nadal brakuje :)

Chyba wiele osób które odwiedziło ten temat, myślę że również chciałoby je zobaczyć.

Sry ale w tym momencie wygląda to tak, że wszedłeś do tego tematu, zaatakowałeś mnie z miejsca pisząc, że 'gówno" przy tych modelach zrobiłem, do tego wyeksportowałem z TERY.

Do tego widzę, że co poniektórzy przyznali Ci nawet rację, więc jak ktoś myśli podobnie jak Mizune, to od was poproszę screeny, ponieważ chce już zakończyć tą bezsensowną kłótnię w tym temacie.

Opublikowano

Kolego mija już drugi dzień, a screenów nadal brakuje :)

Chyba wiele osób które odwiedziło ten temat, myślę że również chciałoby je zobaczyć.

Sry ale w tym momencie wygląda to tak, że wszedłeś do tego tematu, zaatakowałeś mnie z miejsca pisząc, że 'gówno" przy tych modelach zrobiłem, do tego wyeksportowałem z TERY.

Do tego widzę, że co poniektórzy przyznali Ci nawet rację, więc jak ktoś myśli podobnie jak Mizune, to od was poproszę screeny, ponieważ chce już zakończyć tą bezsensowną kłótnię w tym temacie.

Odnoszę dziwne wrażenie że odbierasz to tak jakbym chciał innym pokazać że ściemniasz.

Nie jest tak, chce Tobie pokazać że kłamstwo Ci nie wyszło, wejdź sobie w ścieżkę którą podałem, uświadom sobie że Ci nie wyszło i koniec tematu :)

Nie potrzebuję Was atakować, sami to robicie wstawiając sygnatury takie jak np. ta którą masz w profilu.

Musiałbym być skończonym debilem żeby Was uznać jako konkurencje i przez to Was atakować.

Nie to żebym Was oceniał ale chyba z wszelakich opinii możecie określić swój poziom w tej "branży"

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Odnoszę dziwne wrażenie że odbierasz to tak jakbym chciał innym pokazać że ściemniasz.

Nie jest tak, chce Tobie pokazać że kłamstwo Ci nie wyszło, wejdź sobie w ścieżkę którą podałem, uświadom sobie że Ci nie wyszło i koniec tematu :)

Nie potrzebuję Was atakować, sami to robicie wstawiając sygnatury takie jak np. ta którą masz w profilu.

Musiałbym być skończonym debilem żeby Was uznać jako konkurencje i przez to Was atakować.

Nie to żebym Was oceniał ale chyba z wszelakich opinii możecie określić swój poziom w tej "branży"

A Ty dalej swoje...

Odnoszę dziwne wrażenie że odbierasz to tak jakbym chciał innym pokazać że ściemniasz.

Nie jest tak, chce Tobie pokazać że kłamstwo Ci nie wyszło

WTF?

Zacznijmy najpierw od tego, że nie posiadałem nigdy TERY,  tak nie ściągałem jej, nawet nie próbowałem. Więc nie sprawdzę co tam się kryje pod tymi ścieżkami, bo nie chce mi się jej nawet ściągać, aby zrobić to co Ty powinieneś był już wstawić wczoraj.

I tak tak, chcesz mi pokazać, że kłamstwo mi nie wyszło, a ja nadal właśnie na to czekam, aż mi to POKAŻESZ.

Nawet w najmniejszym stopniu nie odebrałem to jako atak wymierzony w serwer-administracje, lecz tylko i wyłącznie w moją osobę.

Btw do tej pory właśnie się tak zachowujesz, potrafiąc w tak o to łatwy sposób oczerniać moją osobę, bez podania jakichkolwiek dowodów.

Jeśli sam nie potrafisz tego udowodnić, to napisz do Treena (nigdy z nim nie zamieniłem nawet słowa), jednak w jego ostatnich wstawkach widziałem wiele modeli z tej gry, z której jest i słoń.

A to ciekawe z jakich to wszelakich opinii poza Twoją?

Jeśli chcesz mnie pouczać z grafiki 3d, wpierw ogarnij tworzenie modelu, kości, rigging/skinnowanie, animacje. Dopiero wtedy możesz mieć coś do powiedzenia na temat moich umiejętności. 

Opublikowano

Kolego, max 10min ale bez edycji animacji.

U mnie animacje się nie bugują, nogi nie latają w powietrzu, nie ruszają się na boki jeśli animacja tego nie wymaga, nie nachodzą na ciało, jeśli trzymają przedmiot, to jest trzymany prawidłowo.

Np. jeśli kojarzysz ten model ze SMITE (Ao Kuang), to każda z animacji została tak edytowana, że model wykonuję ją prawidłowo, stojąc na ziemi na 2 nogach, oraz miecz nawet w najmniejszym stopniu nie kręci się w łapie, czy też oczywiście nie nachodzi na ciało.

Oraz jeśli dla Ciebie dorobienie animacji attack/front_dmg/back_dmg/wait2 mieści się w 10min, to chyba kolega się nie zajmuję edycją/dorabianiem animacji.

Również dorabiam/dopasowuję elementy jeśli takowych model nie ma, a ich wymaga.

Tutaj w galerii np. na przykładzie słonia;

Przed edycją:

Elephanto_wqhnenp.jpg

po edycji:

1jpg_wqhnene.jpg

2jpg_wqhnens.jpg

BTW z Tery jest tylko 1 model, tylko i wyłącznie jeden model w mojej całej kolekcji...

Który i tak nigdzie u nikogo nigdy nie widziałem, aby go wyeksportował. Inaczej nawet bym go nie ruszał...

Słoń z TERY NIE JEST. Pety z TERY nie są. Tylko i wyłącznie mount gryf.

Siedzicie w tych plikach od dawna, ja wlazłem tam na 5min, żeby wziąć co potrzeba i wyjść. A teraz chcecie mi wmówić, że nagle wszystkie modele które mam są z tery, gdzie wszystko jest już podane jak na tacy...

Kolego mogłeś to uwzględnić w poście.

Osobiście używam gier z ,których lepiej przystosowuje się modele i takie poprawki są zbędne (nie ograniczam sie do l2 tery i smite)

Nadal uważam że modele jaj nie urywają ale to jest moje zdanie.

Propsy ale i tak mnie to nie zachwyca 

1912513.jpeg

Opublikowano

Witam

Chciałbym podzielić się z wami eksportowanymi, również jak i edytowanymi modelami 3d przez moją osobę (animacja również została edytowana/poprawiona/dorabiana).

Dla wierzchowców zostały dorabiane takie animacje jak: attack/hit, front_dmg, back_dmg, tak aby modele były żywsze.

Ja to uwzględniłem w temacie.

1. Modele zostały wyeksportowane,

2. Modele były edytowane (model - np. dorabianie siodła itp, animacja - edytowanie lub robienie nowej).

Oczywiście Twój post wyżej nawet w najmniejszym stopniu nie odbieram jako atak, czy coś. 

Chyba, że naszłaby Cię ochota pisać, że te wszystkie modele są z Tery, a ja ściemniam nawet w tak idiotycznej sprawie :P

Btw dla mnie mounty z każdej gry wymagają poprawek przy eksporcie do metina. combo_attack -1sec,  wai1 - 2sec, wait2 - 1.666666sec. Wypadałoby, aby w trakcja trwania tych animacji model powrócił na koniec do stanu początkowego - inaczej są szybkie przejścia.

Ale z tego co widzę większość osób pomija te animacje przy eksporcie (również front_dmg, czy też back_dmg).

Opublikowano

Ja to uwzględniłem w temacie.

1. Modele zostały wyeksportowane,

2. Modele były edytowane (model - np. dorabianie siodła itp, animacja - edytowanie lub robienie nowej).

Oczywiście Twój post wyżej nawet w najmniejszym stopniu nie odbieram jako atak, czy coś. 

Chyba, że naszłaby Cię ochota pisać, że te wszystkie modele są z Tery, a ja ściemniaj nawet w tak idiotycznej sprawie :P

Btw dla mnie mounty z każdej gry wymagają poprawek przy eksporcie do metina. combo_attack -1sec,  wai1 - 2sec, wait2 - 1.666666sec. Wypadałoby, aby w trakcja trwania tych animacji model powrócił na koniec do stanu początkowego - inaczej są szybkie przejścia.

Ale z tego co widzę większość osób pomija te animacje przy eksporcie (również front_dmg, czy też back_dmg).

Wszystkie Modele z Tery xD (:

akurat mentalność graczy opiera się na zapierdalaniu a nie cieszeniu się grą więc uważam że dodatkowe modyfikacje nie są zbyt istotne. 

1912513.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...