Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Modele 3D - dla Lineya.pl

pewi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym podzielić się z wami eksportowanymi, również jak i edytowanymi modelami 3d przez moją osobę (animacja również została edytowana/poprawiona/dorabiana).

Dla wierzchowców zostały dorabiane takie animacje jak: attack/hit, front_dmg, back_dmg, tak aby modele były żywsze.

Zapraszam do oceniania stworzonej dziś przeze mnie galerii, obecnie przedstawione w postaci screenów z gry.

(Galeria będzie uzupełniania systematycznie nowymi modelami, które już są zrobione (ale nie wrzucone), jak i nowymi modelami).

Ogólnie Interesują mnie Objekty/NPC/Mounty/Pety/Mooby oraz Zbroje.

GALERIA:

http://pewi.imgur.com/

Modele te możecie znaleźć w najbliższym czasie na serwerze:

Lineya.pl

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwykłe modele z TERY, wyexportowane do gr2. 
Nie wstawiłeś tu ani kropki w teksturze, a wstawiasz w dział media, nie rozumiem czegoś takiego.

Mounty ładne bo TERA ma ładne modele, ale inwencji twórczej 0, a do pokazywania tego (przynajmniej w mojej ocenie) jest ten dział.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Zwykłe modele z TERY, wyexportowane do gr2. 

Nie wstawiłeś tu ani kropki w teksturze, a wstawiasz w dział media, nie rozumiem czegoś takiego.

Mounty ładne bo TERA ma ładne modele, ale inwencji twórczej 0, a do pokazywania tego (przynajmniej w mojej ocenie) jest ten dział.

Taa...

Z tery to akurat jest tylko jeden model (jak i chyba w mojej całej kolekcji), dziwie się, że nikt go wcześniej nie wyeksportował jako mounta - ale cóż poradzisz skoro akurat w TERZE był on moobem, a nie gotowym mountem, którego wystarczyło tylko wyeksportować do gr2, wraz z full gotowymi animacjami.

Napisałem gdzieś, że jestem grafikiem 2D? chyba niee..

Nad każdym modelem spędziłem kilka godzin przy poprawianiu/edytowaniu lub dorabianiu nowej animacji.

Słoniowi dorabiałem siodło (opancerzenie), w innych modelach robiłem co innego (nie ma ich akurat w galerii).

Ale skoro patrzysz się na tekturę, która może sobie edytować prawie każdy -- taa recolor nie jest niczym nieosiągalnym dla przeciętnego użytkownika ps'a, to w takim razie pogratulować.

Opublikowano

Taa...

Z tery to akurat jest tylko jeden model (jak i chyba w mojej całej kolekcji), dziwie się, że nikt go wcześniej nie wyeksportował jako mounta - ale cóż poradzisz skoro akurat w TERZE był on moobem, a nie gotowym mountem, którego wystarczyło tylko wyeksportować do gr2, wraz z full gotowymi animacjami.

Napisałem gdzieś, że jestem grafikiem 2D? chyba niee..

Nad każdym modelem spędziłem kilka godzin przy poprawianiu/edytowaniu lub dorabianiu nowej animacji.

Słoniowi dorabiałem siodło (opancerzenie), w innych modelach robiłem co innego (nie ma ich akurat w galerii).

Ale skoro patrzysz się na tekturę, która może sobie edytować prawie każdy -- taa recolor nie jest niczym nieosiągalnym dla przeciętnego użytkownika ps'a, to w takim razie pogratulować.

Jeden model to panie kolego (ten mały gryf) nie jest z TERY.

Czyli odwrotnie niż napisałeś.

Reszta jest z TERY, chcesz SS'y z Cancera?

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Jeden model to panie kolego (ten mały gryf) nie jest z TERY.

Czyli odwrotnie niż napisałeś.

Reszta jest z TERY, chcesz SS'y z Cancera?

Odwrotnie niż napisałem?

A napisałem w ogóle który model jest z TERY?

Nie wiem czy, albo nie czytasz tego co piszę, albo mnie trollujesz..

Napisałem chyba jasno i wyraźnie:

Z tery to akurat jest tylko jeden model (jak i chyba w mojej całej kolekcji), dziwie się, że nikt go wcześniej nie wyeksportował jako mounta 

A ten mały gryf raczej mi mounta nie przypomina..

Modelem z tery jest 

http://screenshot.sh/mKNk4pR40nc6h

Opublikowano

Odwrotnie niż napisałem?

A napisałem w ogóle który model jest z TERY?

Nie wiem czy, albo nie czytasz tego co piszę, albo mnie trollujesz..

Napisałem chyba jasno i wyraźnie:

Z tery to akurat jest tylko jeden model (jak i chyba w mojej całej kolekcji), dziwie się, że nikt go wcześniej nie wyeksportował jako mounta 

A ten mały gryf raczej mi mounta nie przypomina..

Modelem z tery jest 

http://screenshot.sh/mKNk4pR40nc6h

Zbędna dyskusja, ale jak chcesz to za chwilę Ci wrzucę SS'y z unpackera do TERY i Ci pokaże że kłamiesz.

@down - później wrzucę ss'y z cancera.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Zbędna dyskusja, ale jak chcesz to za chwilę Ci wrzucę SS'y z unpackera do TERY i Ci pokaże że kłamiesz.

Z przyjemnością zobaczę jaki to ja zakłamany jestem :)

Opublikowano

Dobra robota pewi:)

ps. mizun zmień dilera

Od Ciebie to brzmi jak hipokryzja.

Widać że jesteś dzieckiem neostrady któremu admin byle serwera napisze "Nowe mounty robiłem sam" a Ty łykasz jak pelikan xD

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Od Ciebie to brzmi jak hipokryzja.

Widać że jesteś dzieckiem neostrady któremu admin byle serwera napisze "Nowe mounty robiłem sam" a Ty łykasz jak pelikan xD

Kolego nadal czekam na screeny :)

Opublikowano

Lel, słoń w Mt2? tego jeszcze nie było. Spokoo to w sumie wygląda.. wpadne zobaczyć :p­

Opublikowano

Kolego nadal czekam na screeny :)

Nie mam teraz jak zrobić SS'a więc rzucę nazwami.

Gryf jest z TERY przyznałeś sam, więc z bańki, a Twoje słonie są dokładnie w ../NPC/Mammoth.upk, paczka z psem nazywa się bodajże Small_dog.upk (o ile nie jest taki łaciaty w tej paczce, to ten też jest w tym samym folderze)

Kijowo trafiłeś bo w plikach tery siedzę od dawna.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Jestem swiadkiem ze osoba o nazwie  PEWI spedzila sporo czasu przy tych zwierzakach ! 901! 

I wiem ze osoba o nazwie MIZUN jest za bardzo pewny siebie i gada glupoty <><><>-----------------------------

Opublikowano

Proszę o screeny, a nie wypisujesz mi coś co nawet nie potwierdza Twojego problemu w najmniejszym stopniu.

Opublikowano

Proszę o screeny, a nie wypisujesz mi coś co nawet nie potwierdza Twojego problemu w najmniejszym stopniu.

Okej, w dzień podeślę, bo muszę tere pobrać ;)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Jestem swiadkiem ze osoba o nazwie  PEWI spedzila sporo czasu przy tych zwierzakach ! 901! 

I wiem ze osoba o nazwie MIZUN jest za bardzo pewny siebie i gada glupoty <><><>-----------------------------

Sporo czasu? Pet zajmuje max ale to max 10 minut

mounty z tery czyli z gry która już była wykorzystywana tysiące razy przez dziesiątki ludzi

nic wyjątkowego w tym nie widze ale +

1912513.jpeg

Opublikowano

Sporo czasu? Pet zajmuje max ale to max 10 minut

mounty z tery czyli z gry która już była wykorzystywana tysiące razy przez dziesiątki ludzi

nic wyjątkowego w tym nie widze ale +

Kolego, max 10min ale bez edycji animacji.

U mnie animacje się nie bugują, nogi nie latają w powietrzu, nie ruszają się na boki jeśli animacja tego nie wymaga, nie nachodzą na ciało, jeśli trzymają przedmiot, to jest trzymany prawidłowo.

Np. jeśli kojarzysz ten model ze SMITE (Ao Kuang), to każda z animacji została tak edytowana, że model wykonuję ją prawidłowo, stojąc na ziemi na 2 nogach, oraz miecz nawet w najmniejszym stopniu nie kręci się w łapie, czy też oczywiście nie nachodzi na ciało.

Oraz jeśli dla Ciebie dorobienie animacji attack/front_dmg/back_dmg/wait2 mieści się w 10min, to chyba kolega się nie zajmuję edycją/dorabianiem animacji.

Również dorabiam/dopasowuję elementy jeśli takowych model nie ma, a ich wymaga.

Tutaj w galerii np. na przykładzie słonia;

Przed edycją:

Elephanto_wqhnenp.jpg

po edycji:

1jpg_wqhnene.jpg

2jpg_wqhnens.jpg

BTW z Tery jest tylko 1 model, tylko i wyłącznie jeden model w mojej całej kolekcji...

Który i tak nigdzie u nikogo nigdy nie widziałem, aby go wyeksportował. Inaczej nawet bym go nie ruszał...

Słoń z TERY NIE JEST. Pety z TERY nie są. Tylko i wyłącznie mount gryf.

Siedzicie w tych plikach od dawna, ja wlazłem tam na 5min, żeby wziąć co potrzeba i wyjść. A teraz chcecie mi wmówić, że nagle wszystkie modele które mam są z tery, gdzie wszystko jest już podane jak na tacy...

Opublikowano

Nie mam teraz jak zrobić SS'a więc rzucę nazwami.

Gryf jest z TERY przyznałeś sam, więc z bańki, a Twoje słonie są dokładnie w ../NPC/Mammoth.upk, paczka z psem nazywa się bodajże Small_dog.upk (o ile nie jest taki łaciaty w tej paczce, to ten też jest w tym samym folderze)

Kijowo trafiłeś bo w plikach tery siedzę od dawna.

oj mizune, tyle gier przeszukałeś, tyle modeli zajebałeś, prezke wam wyjebali, a nie wiesz, że modele nie pochodzą z Tery(max 1).

Również poczekam na screeny, bo bardzo mnie interesuje to jakie dasz modele na screen i jak bardzo będą się różnić o tych z tej gry.

Topic.

Co do modeli, bardzo fajne pety:) mounty jak mounty xD

­

Opublikowano

Modele są spoko chociaż nie w moim guście :P  Słoń ma opancerzenie pandy ymirowej ?:>

Znowu przyszedłeś płaczku na te forum ? :D  Tak to  "yebac mpc", a teraz sobie nowe konto założył. Widać, że nic lepszego w życiu nie masz do roboty ^^ Co do inwencji twórczej to Ty nie powinieneś w ogóle się o niej wypowiadać :)

^^

Opublikowano

Moje 500zł mówi Ci to coś?

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Modele są spoko chociaż nie w moim guście :P  Słoń ma opancerzenie pandy ymirowej ?:>

Tak, zgadza się. Zapożyczyłem opancerzenie z pandy ymirowskiej, które przeszło małą edycje oraz zostało dopasowane do ciała modelu słonia.

Opublikowano

Tak, zgadza się, zapożyczyłem opancerzenie z pandy ymirowskiej, które przeszło małą edycje, oraz dopasowanie do ciała modelu słonia.

Proponowałbym tylko wywalić te "włosy" słonia przechodzące przez pancerz :P

^^

Opublikowano

Proponowałbym tylko wywalić te "włosy" słonia przechodzące przez pancerz :P

Myślałem też nad tym, bo to akurat 10sec roboty, ale jakoś nie mam serca by się tego pozbyć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...