Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić.

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam ponad 1mln uri i nie wiem co kupić. Moje wyposarzenie: 6 hal golec, vega, aegis, cytadela, spearhead, leonek. Wszystkie designy prócz pusata i zielonego do golca z infekcji. Wszystkie formacje prócz tych nowych z 3D. PET max lvl praktycznie wszystkie mechanizmy 3lv, 8 radarów 3lvl i 5 powiekszających ładownie również na 3lv, 10irków 16lvl, 10havoc, 27lf4, 36PP, 3 hale w HT. 

Nie interesuje mnie ulepszanie LF4, ani robieniu herkulesów.

Myśle nad kupnem 2 nowych formacji jednej która zwiększa DMG 20% i drugiej co speeda o 5% zwiększa. Zastanawiam sie nad PUSAT'em, lecz wolałbym poczekać aż dodadzą na sklep tego do golca z infekcji. Jak myślicie?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Pusat oraz formacja, która daje 20% dmg czyli szkoleniowa, według mnie najlepsza. 

Zastanawia mnie tylko jedno, czemu nie chcesz ulepszać LF4? Uwierz, że to Ci da dużo, na początku to jest czasochłonne ulepszanie jak się wydaje jednak potem robisz to z automatu i już leci z górki :)

Opublikowano

Pusat oraz formacja, która daje 20% dmg czyli szkoleniowa, według mnie najlepsza. 

Zastanawia mnie tylko jedno, czemu nie chcesz ulepszać LF4? Uwierz, że to Ci da dużo, na początku to jest czasochłonne ulepszanie jak się wydaje jednak potem robisz to z automatu i już leci z górki :)

Chodzi o to że lf4 na 16lvl dodaje tylko 6% (czy4%?) i troche mnie odpycha te ulepszanie. Oczywiście ulepsze je jeśli nie bd miał na co wydawać uri, a teraz sie zastanawiam właśnie co z tą resztą.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...