Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sprzedać

maciu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem tez w tym (gram bez premium ) ze aby zarobic dosc kasy no to lekka ręką 3 dni bez przerwy ( a to raczej sporo czasu) , no i jeszcze jak tylko spojrze na e5 w garażu krew mnie zalewa

Opublikowano

Nie opłaca się sprzedawać X tieru. Tyle się męczyłeś żeby teraz sprzedać ? Na cw e5 zawsze się przyda

Opublikowano

Coz kiedy tylko pojawi sie Armored warfare w open becie wot z miejsca jest usuwany wiec CW raczej mi nie straszane

Zły wybór co do usuwania.

Kup sobie KV-1 i tym zarabiaj na IS'a-7.

Opublikowano

Coz kiedy tylko pojawi sie Armored warfare w open becie wot z miejsca jest usuwany wiec CW raczej mi nie straszane

Ta gra to dno, a kazda osoba ktora znam i miala pecha ze dostala keyahejtuje ja niesamowicie. Katastrofalna optymalizacja, gameplay duzo gorzy od tego z wota, masakryczna ilosc bugow.

Straszenie ze ta gra zniszcze wota skonczy sie jak z warthunderem, placzki swoje, wot skonczony, pograly kilka dni, ale i tak wrocily do Wot.

Opublikowano

Ta gra to dno, a kazda osoba ktora znam i miala pecha ze

Dokładnie. Jeszcze gorszy system spotowania niż w WoT-cie, brzydkie i plastikowe pojazdy, bezużyteczne MBT (które kładą się po jednej serii z działka 20mm, nie wspominając o sztucznym ograniczeniu prędkości )

AW nie daje żadnej radości z grania i jest kurew*ko nudne. Miałem "wygrindować" całą linie MBT, ale po zrobieniu Leoparda 2 odpuściłem.

@top Skoro masz zamiar WoT-a usunąć, to sprzedaj wszystkie czołgi.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dokładnie. Jeszcze gorszy system spotowania niż w WoT-cie, brzydkie i plastikowe pojazdy, bezużyteczne MBT (które kładą się po jednej serii z działka 20mm, nie wspominając o sztucznym ograniczeniu prędkości )

AW nie daje żadnej radości z grania i jest kurew*ko nudne. Miałem "wygrindować" całą linie MBT, ale po zrobieniu Leoparda 2 odpuściłem.

@top Skoro masz zamiar WoT-a usunąć, to sprzedaj wszystkie czołgi.

Albo konto :) Nie sprzedawaj E5, jeden z lepszych czołgów.

Niespodzianka

<

Opublikowano

E5 jest bardzo przyjemnym czołgiem, tylko trzeba umieć nim grać, IS-7 praktycznie niczym sie nie różni - no ... "magiczny pancerz". Odkup sobie KV-1, albo StuGIII i zarabiaj na IS-7. :)

Opublikowano

J zostaję przy WoT, Arcade 4 ever.

Co do tematu to nie sprzedawaj, nawet jakbyś sprzedał to i tak tracisz bo nawet 50% kosztów nie odzyskasz, a z załogą to co zrobisz?

Opublikowano

No chyba sobie kpicie z porównywaniem gry world of tanks, która istnieje ile? 5 lat? (licząc closed bete czy tam alphe)  Ile dostała patchy? do close bety armored warfare.

Szczyt kretyństwa porównywać close bete do gotowego produktu. Wot był totalnym niegrywalnym syfem na początku, pz4 trafiały na mausy na zamkniętych testach. KV na 5tierze posiadał działo 107mm czy tam trolla co ma kv2, pociski HE wchodziły za full hp, także miał na hita każdego. I to był tylko wierzchołek góry lodowej niegrywalności.

World of tanks dalej nie ma m.in. wsparcia dla wielu rdzeni. Z każdym patchem dochodzą nowe buggi.

Nie grałem w armored warfare, widziałem tylko gameplaye, ale dla mnie porównywanie close bety do gotowej gry to książkowy przykład upośledzenia umysłowego.

Co do tematu to jak wyżej, nie opłaca się sprzedawać X. Teraz możesz zmienić email przypisany do konta, także zawsze można odsprzedać konto.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dobre rady i mam kolejne być może dziwne pytanie ale czy is7 to czołg dla noobów badź debili bo z tego co widze gra nim cała masa osób w raczej upośledzony sposób

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dobre rady i mam kolejne być może dziwne pytanie ale czy is7 to czołg dla noobów badź debili bo z tego co widze gra nim cała masa osób w raczej upośledzony sposób

OP pancerz z przodu, z boku i od tyłu. W dodatku wieża prawie nie przebijalna.

Opublikowano

Jest OP czołgiem, więc nooby idą w ten czołg (tysiące bitew zanim dojdą) i grają nim jak lamy ponieważ nie umieją grać tym zacnym czołgiem :) Gra nim się trudniej lecz jest świetny.

Niespodzianka

<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...