Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z arianea.eu ?

PotentiaM2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zamknęła administracja z dnia na dzień bo im ktoś podobno narobił "problemów" tak się tłumaczyli.

Yhym pewie Hajs strzepali i poszli w ch*j

Opublikowano

Maja zaczynac zabawe od nowa za niedlugo. Juz widze ta mase chetnych. Ja juz swoje tam wygralem i jak dla mnie ten serw nie ma zadnego przystosowania pod wieksza ilosc graczy a ilosc bossow w porownaniu do ilosci potrzebnych ulepeki szansyna ulepszenie to nie easy tylko hard ;)

Opublikowano

no i to zachowanie ga, wyslalem hajs  tuż po off serwera a on nawet nie raczy dac info co z nowym startem itp. wedlug mnie serwer spoko i jesli by zwrocili te 25 k sm to wracam :)

Opublikowano

Matko bosko po c**j ci tam 25k sm?! Kupilem na promocji smy za 3 dychy to mialem kapelut i 2 bojowniki do wyboru kolorystycznego, co jak co ale is to tam byl malo rozwiniety ;)

Opublikowano

Witam serwer od jakiegoś czasu jest zamknięty wie może ktoś , co się z nim stało z góry dzięki :) 

Admin zwinął hajs i olał serwer, tyle w temacie.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

lb...ogarnij sie ok ? po co ? 1k sm to 500kk a 1kkk tam to samo bizu na 200 +0 perf np na mentala wiec  glupie pytanie po co..mam nadzieje ze yolnem sie ogari i  serwer znow bd On

Opublikowano

lb...ogarnij sie ok ? po co ? 1k sm to 500kk a 1kkk tam to samo bizu na 200 +0 perf np na mentala wiec  glupie pytanie po co..mam nadzieje ze yolnem sie ogari i  serwer znow bd On

Wow. Jak kończyłem to 1ksm było warte nie więcej niż 120kk. Skoro tak wartość poszła w górę, to opcja zarobili i spierdolili zaczyna być bardzo realna :)

Opublikowano

Wow. Jak kończyłem to 1ksm było warte nie więcej niż 120kk. Skoro tak wartość poszła w górę, to opcja zarobili i spierdolili zaczyna być bardzo realna :)

Spostrzegawczy jesteś

Opublikowano

Kasa do portfela i serwer zamykamy - tak to się teraz robi. Serwer fajny był, ale jak administracja głupia to nie ma co się dziwić.

Opublikowano

haha masakra ja tam wydałem 300 zł :) (y) , w sumie mniejsza o to dzięki do zamknięcia :] 

To współczuje bo ja nic nie wydałem dużo nie grałem a miałem full Is'a ( łatwo było zdobyć ) i max lv. :)

Co do startu nawet jak wystartuje już od nowa to nie zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...