Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam prywatnego sewera The Old Republic

oldmicho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakoś ponad rok temu grałem w Star Wars: The Old Republic ponieważ przyciągnęła mnie swoim modelem f2p. Niestety ani typ konta f2p ani pref (taki obecnie posiadam) nie są jak DLA MNIE wystarczająco przyciągające by wciągnąć się w TOR'a. Wszelkie ograniczenia na czat, na potrfel, na wiadomości etc. Na regularną subke również się nie zdecyduje bo poprostu szkoda mi na grę która za pól roku mi się znudzi. Jako że napewno nie jestem sam, mam tutaj pytanie do wszystkich.

Czy ktokolwiek (nie mówie o polskich tylko) o serwerach prywatnych coś słyszał do tej gry? Sam szukając jakiś czas temu w necie wpadłem na Extreme SWTOR, pegest-tor oraz na pare filmów na yt. Niestety, nic z tego nie jest obecnie dostępne do grania. Wszystkie te serwery ze stron typu "top-50" również są "fejkowe". Czy naprawde nikt nie potrafił postawić do tej gry własnego serwera? Na reedicie również szperałem i jedyne co tam znalazłem to to iż nie ma nigdzie emulatora do tej gry. Czy może ktoś z was na coś wpadł? Może ktoś z was coś wie innego niż tu napisałem?

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma i nie będzie działającego priva do ToRa, bo na koncie preffered MOŻNA grać za free nawet w endgame jeśli ma się głowę na karku i potrafi zarobić trochę kredytów.

A to co dałeś wali scamem na kilometr. Wejdź w statistics i masz staty ile online...HORDY i ALLIANCE xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...