Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trowianie - czyli Polska społeczność gier! CS:GO; TROVE; L4D2; Unturned

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­1k7ctw5.png

Trowianie - klub istniejący od 21 lipca 2015 roku w grze TROVE gromadzący polskich fanatyków tej gry i nie tylko! Dzięki tej grupie możesz odnaleźć garść znajomych, z którymi wspólnie możesz bawić się również przy innych tytułach takich jak Unturned czy Counter Strike Global Offensive oraz Left 4 Dead 2, jeżeli jesteś fanatykiem, którejś z tych gier - nic prostszego, czytaj dalej aby dowiedzieć się w jaki sposób przejść przez proces rekrutacyjny.

Aktualnie posiadamy także odpowiednią strefę VIP na jednym z bardziej popularnych Teamspeaków w Polsce oraz odpowiednią rangę informującą o przynależności do Naszego zgrupowania. Wszelkich informacji dot. Społeczności Trowianie udzielamy w komentarzach oraz prywatnych wiadomościach.

Rekrutacja; czyli proces, który przejść musi każdy znajdujący i chcący znaleźć się w Naszej społeczności. Poniżej opiszę w krótkich stopniach cały proces, który czeka chętnych.

• I stopień; zgłoszenie się w prywatnej wiadomości do @STVNEK i wykazanie chęci w wyżej wspomnianej wiadomości.
  • II stopnień; uzyskanie odpowiedzi od jednego z wyżej wymienionych liderów, jeżeli jest pozytywna - dalsze kroki dotyczą Ciebie, jeśli nie - odpadasz.
  • III stopień; otrzymujesz w wiadomości pozytywnej dane do Teamspeaka i zgłaszasz się na wskazany kanał.
  • IV stopień; przeprowadzana jest "rozmowa kwalifikacyjna"  na podstawie, której sprawdzamy czy spełniasz poniższe wymagania.
  • V stopień; odpadasz lub przechodzisz dalej i zostajesz na dłużej w Naszej społeczności.

Wymagania; czyli wszystkie punkty, które musisz spełniać aby zakwalifikować się do Naszej społeczności.

• Wiek - co najmniej 15 lat +.
  • Umiejętność zachowania kultury w rozmowie z innymi członkami społeczności.
  • Posiadanie mikrofonu oraz programu do komunikacji głosowej jakim jest Teamspeak.
  • W jakimkolwiek stopniu rozwinięcie postaci w grze TROVE.

Nasze gry; czyli tytuły, w które gramy wspólnie.

• TROVE
  • Counter Strike Global Offensive
  • Left 4 Dead 2
  • Unturned

Opiekunowie:

@STVNEK (L) - Opiekun Trowian (przynależność do wszystkich gier)

@Beryfes (L) - Opiekun Trowian (TROVE)

@1361622928-U485574.pngHyack (O) - Officer Trowian

@Matixe26 (O) | KPsychol - Officer Trowian

Akimata (O) - Officer Trowian; brak konta na MPC

Opublikowano

Żeby dołączyć do społeczności muszę grać w trove, a robisz temat w cs:go. No spoko.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

to nie jest klan tylko spoleczność - to różnica, taka zasadnicza.

­

Ale to jest reklama .

Powinni to zamknąć. Społeczność która gra w gry , w drużynie więc ? TO nie jest klan ,a  grupa/drużyna.

To to samo , proszę o zamknięcie.

Opublikowano

"Rekrutacja" padłem... Rozwalają mnie w tych wszystkich teamach, klubach czy jak to tam nazwać te śmieszne rekrutacje. Ja się pytam po co to? Nie lepiej było by po prostu wbić np: na grupę steam i dołączyć do niej, bez zbędnego pierdolenia? Skoro i tak większość graczy zostanie zaakceptowana...

Opublikowano

Żeby dołączyć do społeczności muszę grać w trove, a robisz temat w cs:go. No spoko.

nie musisz grać w trove, wystarczy ze grasz w csa  lub jedna z innych gier.

Ale to jest reklama .

Powinni to zamknąć. Społeczność która gra w gry , w drużynie więc ? TO nie jest klan ,a  grupa/drużyna.

To to samo , proszę o zamknięcie.

prosze grzecznie, skoncz spamowac bo nie masz bladego pojecia o czym piszesz i kombinujesz na siłe. Dzięki, miłego dnia.

­

"Rekrutacja" padłem... Rozwalają mnie w tych wszystkich teamach, klubach czy jak to tam nazwać te śmieszne rekrutacje. Ja się pytam po co to? Nie lepiej było by po prostu wbić np: na grupę steam i dołączyć do niej, bez zbędnego pierdolenia? Skoro i tak większość graczy zostanie zaakceptowana...

tak to właśnie działa - wysyłasz pw, ja ci odsyłam ip teaamspeaka, wchodzisz, grasz.

Opublikowano

MPC nie wspiera takich tematów, masz wiele działów, tutaj się pisze o cs:go.

Możesz napisać w klanach etc.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...