Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devias Online: Oldscool Chineese 80cap EKIPA- Dziś Start

fabi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adrian jak chcesz polecić serwer to stwórz własną publikacje !

Serwer Devias Online ma sie dobrze ,wciąż przybywa graczy w tym naszych rodaków . W gildi coraz wiecej osob .

Opublikowano

» 3 days Rabbit summon scroll
» 100k sp

» 5m Gold
» 11 Reverse Scrolls
» 11 Globals
» 11 Damage Increase Scrolls
» 11 Defense Increase Scrolls

5.000.000 golda na start przy dropie 1.0x gold, już nie warto wchodzić, chyba ze chcecie na start 100 muli założyć ;D

Opublikowano

Serwer już jest stabilny, kasa nie odgrywa większego znaczenia. Jest dobrze pomyślany. Zapowiada się długa i ciekawa rozgrywka. Wbijać i nie słuchajcie pesymistów. To bedzie najlepszy server. Ekipa tez miodzio. Pozdraviam Partisan

Opublikowano

» 3 days Rabbit summon scroll

» 100k sp

» 5m Gold

» 11 Reverse Scrolls

» 11 Globals

» 11 Damage Increase Scrolls

» 11 Defense Increase Scrolls

5.000.000 golda na start przy dropie 1.0x gold, już nie warto wchodzić, chyba ze chcecie na start 100 muli założyć ;D

Jesteś śmieszny :P Cena za 1 coina 250m . Trzeba robić trade badz dropic itemki by mieć coś golda.

Opublikowano

właśnie wbiłem, powiem ze lagi troche sa (wiecej niz troche) , pt mało, nawet listy 1 calej nie ma.. raty to jest jakiś żart bo jak to jest x15 to ja jestem święty. pogramy zobaczymy ale narazie nie zbyt. wiecej na M sie dzieje. najbardziej mnie drop rozbawił xD nick RudySkurwiel

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Już ściągam :) pod nickiem  najs

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

Server, podobnie jak Pioneer jest zalagowany, osoby odpowiedzialne za server tylko udają, że się interesują zaistniałą sytuacją. Obiecują, że lagi ustaną, a nic w tym kierunku nie robią. Daje temu serverowi jeden dzień na poprawę.

Opublikowano

Temu na górze, podziękować ;)

Ekipa sprawna, serwer coraz bardziej grywalny. Cały czas coś się dzieje i coraz lepiej się zapowiada. Wczoraj wprowadzono usprawnienia co do jobów tak by były one jeszcze bardziej grywalne.

Wiadomo, są pewne rzeczy do poprawki ale w porównaniu do ekipy Morfeusza, ta nie mydli ludziom oczu. Zostało powiedziane wprost że do naprawy lagów trzeba chwilkę poczekać gdyż szukają innego zabezpieczenia do nowej maszyny.

Ja zaufałem, gdyby nie było dobrych symptomów to server byśmy opuścili ;)

Oto kolejne screeny ;)

kPo5UZB.jpg

dsYwdFB.jpg

Tutaj jak sobie przywoływaliśmy unikaty za Iron Coiny dropiące w cave;)

Niestety fajerwerków które wydropiły nie uchwyciłem ;)

YSc2pK1.jpg

Gorąco zapraszam na server !!!

Opublikowano

Gildia BraveHeartS szuka aktywnych graczy . 

PM w grze Venom, Wencheng,maro42 Cpun.

Jest to bardzo ciekawy serwer, przekonacie sie sami ! :)

Zapraszam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej chłopaki , chciałem tylko powiedzieć , że serwer nie ma już żadnych lagów wszystko ładnie śmiga i chciałbym zaprosić wszystkich  do gry oraz  dołączenia do międzynarodowej guild  w , której obecnie się znajduję. Robimy dużo trade'ow , pomagamy sobie wzajemnie , przyjazna atmosferka .

Nazwa tejże oto guild to "AlteRego" mój nick w grze to Xilk , piszcie śmiało jestem bardzo często aktywny . Peace.

fSKDg.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...