Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za Boosting.

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc moja sytuacja wygląda następująco, ok roku temu dostałem permanentną blokadę na adres IP od Rito. 

(Takie coś widzę jak wejdę na ich stronę):

94Tn0pU.png

Żadne z moich kont nie zostało wtedy zbanowane.

Natomiast żeby grać w lola muszę obecnie grać przez proxy (najczęściej niemieckie ale czasem francuskie lub holenderskie). 

Czy grozi mi ban?

Opublikowano

tylko że ciebie cloudflare wyrzuca, może podczas ddosow wycieli twoj adres bo byles w botnecie, najlepiej napisz do nich to cie odbanuja.

nie wiem co trzeba odjebac zebys dostal perma na wszystko bo sa ludzie ktorzy maja 10 kont kazde w masterze/diamecie zbanowane za cheaty i jeszcze sa takimi toxic autyzmami ze c**j i nie maja zadnych permow na nowe konta/strone, na 99% to byl jakis wypadek napisz do supportu.

graphic.png

Opublikowano

tylko że ciebie cloudflare wyrzuca, może podczas ddosow wycieli twoj adres bo byles w botnecie, najlepiej napisz do nich to cie odbanuja.

nie wiem co trzeba odjebac zebys dostal perma na wszystko bo sa ludzie ktorzy maja 10 kont kazde w masterze/diamecie zbanowane za cheaty i jeszcze sa takimi toxic autyzmami ze c**j i nie maja zadnych permow na nowe konta/strone, na 99% to byl jakis wypadek napisz do supportu.

Kontaktowałem się z Supportem i nie odbanują mnie nigdy ;) Wiem za co mam bana i jest to z mojej winy.

Opublikowano

Kontaktowałem się z Supportem i nie odbanują mnie nigdy ;) Wiem za co mam bana i jest to z mojej winy.

A mógłbyś podać przyczynę ? tak żeby każdy wiedział na przyszłość czego nie robic :p

Opublikowano

Nie hakować kont innych użytkowników na masową skalę i będzie dobrze ;)

ahahah, nie używałeś proxy ? czy za samo logowanie na te konta dostałeś bana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...