Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1200 zł (bez monitora, klawiatury itp.)

ZjedzLache

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialbym złożyć komputer do 1200 zł wiem że budżet jest skromny ale myślę że da się złożyć coś o wiele lepszego od mojego obecnego komputera 

Komputer ma głownie sluzyc do 2 gier League Of Legends oraz CS :GO i chciałbym miec w miare ogarniete fpsy (zależałoby mi na około 60 ) Ad do faq: Najwiekszym atutem ma byc wydajnosc zestaw mam zamiar kupic za okolo 1 msc komputer prawdopodobnie nie bedzie rozbudowywany choć kto wie .. najlepiej zeby zawieral juz system operacyjny d; Liczę na waszą pomoc ;p

Opublikowano

Jezeli nie planujesz upgrade'ow kompa polecam taki zestawik :)
Zasilacz - Chieftec iArena Series AC 230V 500W Bulk GPA-500S8
Pamięć Ram - GoodRam DDR3 PLAY 4096MB PC1600 BLACK CL9
Płyta główna - Gigabyte GA-H81M-HD3, H810
Karta graficzna - Sapphire Radeon R7 260X 1GB GDDR5 OC albo MSI RADEON R7 260X 2GB GDDR5
Procesor - Intel G3258, socket LGA1150, 64bit, 3.2 GHz

26_unnamed.png

Opublikowano

Procesor - Intel Pentium G3220

Płyta główna - nie ma jej ;(

Pamięć RAM - GoodRam 4GB 1600 MHz CL11

Karta graficzna - Karta graficzna Asus Radeon R7 250X, 1GB GDDR5 (128 Bit)

Dysk twardy - Seagate 7200.12 500 GB

Zasilacz - Antec VP500PC 500W

Obudowa - SilentiumPC S30 USB 3.0

To kosztuje więcej niż 1,2k zł... i do upgrade nadaje sie mocno... jesli nie chce rozbudowywac kompa to sie bierze apu od amd

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

To kosztuje więcej niż 1,2k zł... i do upgrade nadaje sie mocno... jesli nie chce rozbudowywac kompa to sie bierze apu od amd

Nie do tego tematu to napisałem ;dd Teraz zrobiłem edita :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Zasilacz - Chieftec iArena Series AC 230V 500W Bulk GPA-500S8

Pamięć Ram - GoodRam DDR3 PLAY 4096MB PC1600 BLACK CL9

Płyta główna - Gigabyte GA-H81M-HD3, H810

Karta graficzna - Sapphire Radeon R7 260X 1GB GDDR5 OC albo MSI RADEON R7 260X 2GB GDDR5

Procesor - Intel G3258, socket LGA1150, 64bit, 3.2 GHz

Jeszcze drożej, przeczytaj co autor napisał.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Masz jakieś części z obecnego komputera? Podaj wszystko! :)

Nie mam obecny komputer (laptop) ktory mam nie jest najlepszy ;d 4 gb ram procek 1,8 ghz intel pentium etc ;d

Mogą być używane części?

Jezeli sa dobre i nie rozwalone to raczej tak chociaz wolalbym nowe i z morele.net zamowic odrazu all d;

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/75d4hO/ + http://olx.pl/oferta/asus-hd-6850-directcu-v2-CID99-IDa5tmX.html#f6c7d402ef. Możesz mieć na morelach dostawę za free po wpisaniu kodu, więc zmieściłem się w kwocie. Musiałem wstawić używaną GPU bo z nowych w tej kwocie do wyboru same gówno. Procek sobie podkręcisz do 4,0 i grasz w lola w Full HD na ultra 150FPS+

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/75d4hO/ + http://olx.pl/oferta/asus-hd-6850-directcu-v2-CID99-IDa5tmX.html#f6c7d402ef. Możesz mieć na morelach dostawę za free po wpisaniu kodu, więc zmieściłem się w kwocie. Musiałem wstawić używaną GPU bo z nowych w tej kwocie do wyboru same gówno. Procek sobie podkręcisz do 4,0 i grasz w lola w Full HD na ultra 150FPS+

W sumie 1 tb dysku jest mi nie potrzebne nie lepiej wziac dysk 500 gb i lepszą GPU ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...