Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 200zł (może być używana)

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, macie może jakieś propozycje nowych/używanych Kart Graficznych ?

Budżet na kartę to 200zł (Wysyłka płacę osobno całe 200zł na karte)

Aktualny sprzęt:

Corsair vs450
Amd athlom x2 dual core processor 5000+ 2,60Ghz
Gtx 260
Płyta K9N NEO V2

Aktualna karta posiada artefakty. Przegrzewa się do 150 stopni już po 8 minutach grania w starą grę o nazwie Garry's Mod. Gram na minimalnych tam (Najmniejsze ustawienia jak w half-life 2) a karta i tak mocno grzeje i wywala mi artefakty. Tym bardziej mi wywala artefakty jak np. ktoś puści granat dymny i w neigo wejde to wtedy ekran robi się biały, dzwięk się zacina i jedynie restart komputera.

Tak wiec mam budżet na kartę 200zł max. można dawać propozycje z używanymi kartami.

Opublikowano

Gtx 560 Ti..tyle że za 200zl raczej nie wyrwiesz jej..ogólnie to na twoim miejscu kupiłbym bez TI ...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

GTX460/HD7770/GTX560 ewentualnie jak nic z tych kart nie znajdziesz to HD6850(najlepiej od Sapphire)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dobra, zamówiono dla mnie na nowy sprzęt:

Intel i7 4790k
Ram 8gb 2400mhz
z97 gaming 5
western digital 1tb
zamlan z11 neo

Mój teraźniejszy budżet na kartę to 600zł. Macie jakieś propozycje dobrych kart?

Opublikowano

Dobra, dzięki temat do zamknięcia. Mam teraz 1500zł i zamówię sobie tego gtx 970. Dzięki wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...