Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opiszę wam w skrócie ogromym.Miałem kolege on 19 lat ja 15 nie mial gdzie mieszkac rodzice alkoholicy spal u kolegi w szopce dawalismy mu wszystko ciuchy jedzenie mial dziecko i 16 letnia dziewczyne w domu dziecka obok siebie 5 min drogi na nogach wszystko fajnie.Fajna paczka byla.Wakacje sie skonczyly on wyjechal do ojca bo zimno sie robilo nie bedzie spal w szopce wiecznie.Wrocil na 2 dni do nas i moj kolega nagadal glupot ze ja go niby wyzywam on mnie pobil i okradl.Mama poszla ze mna na policje chodz bardzo tego nie chcialem.On jako recydywa dostal 3 lata.Byl spokoj minely 4 msc on wyslal list do kolegi gdzie napisal ze mnie kara nie ominie.A jak ja do niego raz napisalem odpisal mi ze musimy sie dogadac i ze mozemy pogadac przez telefon jak mu karte kupie.Juz nie odpisalem do niego bo nie wiem czy dobrze zrobilem wysylajac ten list.Boje się jak cholera chce życ jak kazdy czlowiek a zyje w strachu nwm czy nie naśle swoich kolegow czy mnie nie zabije jak wyjdzie a 2 raz na psy nie pojde strzelać z ucha.I co tu robić.Zyje w ciągłym strachu.To nie żaden fake jest artykuł na necie nawet bo pisali o tym na stronie mojego miasta.Sorry za ortografie pisze z telefonu i to na szybko.Błagam o pomoc.Pozdrówki :)

Opublikowano

Kup klamke hehe

Dobrych kolegów masz jednemu załatwiacie kwadrat, żeby przeżył i chcę Cię dojechać  a drugi Cię wystawia.

#N1_Troll

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja to bym się sam zabił na twoim miejscu ... może znajdziesz mniej bolesny sposób na śmierć.. Dużo ci nie zostało graj w minecrafta !!!

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Jak mu kartę wyslesz ? Przecież nie można mieć swojego telefonu w pace :-)), tylko na odwiedzinach są takie telefonu przez szybę :-)).
Druga kwestia, ja bym to zgłosiła na Policję, jeżeli żyjesz w strachu - Lepiej zgłosić i niech mu wkoncu dadzą kilka lat, niż potem stałaby się gorsza rzecz. :-)))

Opublikowano

K***a, kocham ciebie, twoje tematy są boskie serio :3

Wsyp lamusa na pały, załatwisz gościowi miejscówe, a ten z łapami na ciebie leci...

Opublikowano

Okej teraz serio. Zapisz się na jakieś sztuki walki + kup gazówkę/jakąś pałkę czy coś.. tylko żeby wszystko było w pełni legalne i zgodne z przepisami jak ktoś cię zaatakuje to samoobrona. Polska policja jest tak świetna jak internet explorer.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Jeśli to na serio no to skoro on zachował się jak świnia ty też możesz go podpi... i zachować się jak on

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...