Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lady of the lake

RidmoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak dodać 4 bonus do rzeczy ?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Lady of the Lake umożliwia łowienie magicznych ryb  (nie wiem jak to na polski przetłumaczyć, przepraszam)  oraz otrzymywanie z nich 'enchanted ancient scales'

@HicKD

do łowienia w lawie jest zupełnie inna wędka.

@kuszaxx - no tak, dziękuję. Zupełnie zapomniałem polskiego tłumaczenia.

Opublikowano

Lady of the Lake umożliwia łowienie magicznych ryb  (nie wiem jak to na polski przetłumaczyć, przepraszam)  oraz otrzymywanie z nich 'enchanted ancient scales'

@HicKD

do łowienia w lawie jest zupełnie inna wędka.

@kuszaxx - no tak, dziękuję. Zupełnie zapomniałem polskiego tłumaczenia.

@piczomagnes™ Enchanted to po polsku zaczarowany, magiczny etc. więc enchanted fish to zaczarowana/magiczna ryba :)

Okej dzięki panowie, a czy tylko to mi to umożliwia? Dzięki niej mam dostęp do lavy/czekolady czy tej jasno-niebieskiej 'wody' czy co to jest? :)

Opublikowano

do łowienia w lawie i czekoladzie dostęp umożliwiają inne wędki, które również craftuje się w tym samym stoliku co 'Lady of the lake'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...