Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10lvl...Co dalej

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wbiłem 10 draco i teraz pytanie...Co robić dalej? Ktoś moze mi powiedzieć o co chodzi z shadow coś tam...?

Opublikowano

shadow portal? Może on znajdować się w dowolnym miejscu w światach uber oprócz biomu peaceful hills. Potrzebujesz 400 shadow key fragments i 10 shadow key gems na otworzenie portalu. Najlepiej wybrać się z 2-3 znajomymi na takie coś, gdyż na 10 poziomie raczej solo nie dasz rady. Szukanie portalu zajmie trochę czasu ale możesz popytać ludzi w grze na czacie "sa" (/join sa).

#edit-down

dracolyte nie grałem, więc przepraszam za błędną odpowiedź.

Opublikowano

shadow portal? Może on znajdować się w dowolnym miejscu w światach uber oprócz biomu peaceful hills. Potrzebujesz 400 shadow key fragments i 10 shadow key gems na otworzenie portalu. Najlepiej wybrać się z 2-3 znajomymi na takie coś, gdyż na 10 poziomie raczej solo nie dasz rady. Szukanie portalu zajmie trochę czasu ale możesz popytać ludzi w grze na czacie "sa" (/join sa).

Na ub1 Draco da radę, ale z potkami ofc. ;)

Opublikowano

Celem gry jest głównie mastery rank, więc twórz nowe postacie wbijaj nimi level'e, ulepszasz poziom ringcraftingu, runecraftingu, garderingu itd. Masz dużo poradników na temat wbijania mastery rank, poszperaj na forum.

Opublikowano

A czy neon ninja dalby rade sam (11lvl) na tej shadow arenie? (kolorowy hat, czerwony sword, zloty face)

Wątpie, chyba że by się długo męczył, lepiej iść z ekipą i zrobić na "pewniaka" jak robić solo i być nie pewnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...