Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build pod Kapłana, co wybrać na 30tym lvlu

Josumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :P

Chcę się dowiedzieć czy Kapłanem pod totalne leczenie lepiej iść pod: "Boska Wyrocznia" czy "Namaszczony Czempion" na 30tym LvL-u.
Idę własnym buildem do tej pory a statystyki z EQ patrzę pod Moc i Krytyki, gdyż jest to najlepsza możliwa sytuacja do leczenia.
Zamiast Leczyć po 500 HP a samemu wytrzymywać długo, wolę leczyć krytycznie po 1200 HP i samemu byćleczonym po 700-900.
Stąd moje pytanie. :D

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Na 30lv zdecydowanie lepsza opcja to Boska Wyrocznia ;)

Juz dawno mam ponad 40lvl xD i wybrałem Boską Wyrocznie, i słabo bo ma skille do dmg, a ja tylko leczyć będe, gdyż jestem pod PvE nie PvP zrobiony. xD

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Juz dawno mam ponad 40lvl xD i wybrałem Boską Wyrocznie, i słabo bo ma skille do dmg, a ja tylko leczyć będe, gdyż jestem pod PvE nie PvP zrobiony. xD

O kurde trochę się spóźniłem ;P

Czyli jednak lepiej byłoby wybrać Namaszczonego Czempiona.

Powodzenia w dalszej grze ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...